Azamara Cruises

Hajóutak az utazás szerelmeseinek, ha többre vágyik! Hajóutak 2024-2025!

5*-os luxus hajóutak all inclusive ellátással, 4 kisebb családias hangulatú tengerjáró hajóval, a legjobb útvonalakkal! Karib-tenger, Alaszka és európai hajóutak!

Ez az Azamara Cruises!

 
Bemutatkozás
 
Az Azamara 5*-os deluxe hajótársaság elődje 2007-ben alakult meg, a Royal Caribbean Cruises cégcsoport tagjaként. Négy kisebb hajójának úticéljai olyan egzotikus és különleges kikötők, ahová a nagy hajók nem jutnak el. 
 
Hajók
A négy azonos méretű, 690 fő befogadóképességű tengerjáró hajó az Azamara Journey, az Azamara Quest és a 2018-ban csatlakozott Azamara Pursuit. 2022-ben csatlakozik az Azamara Onward igazi luxus boutique hajó hotelek, ahol a személyzet arány majdnem az 1 a 2–höz. 
 
Ellátás: all inclusive.
All inclusive ellátás: Meghatározott márkájú üveges víz, gyümölcslevek, dobozos üdítők, kávé, tea, fehér- és vörösbor pohárban (naponta változó, 1-1 fajta), külön itallapon meghatározott sörök, szeszesitalok és koktélok, az önkiszolgáló mosoda díjtalan használata, angol inas-szolgálat a lakosztályok vendégei számára, ingyenes shuttle busz a városközpontba azon kikötőkben, ahol adott ez a szolgáltatás.
 
Különlegességek
Destination Immersion Program: azért, hogy
az utasok több időt tölthessenek egy-egy helyszínen, és jobban megismerhessék az adott várost vagy régiót, a hajók hosszabb ideig – akár 1 vagy 2 éjszakát - tartózkodnak a kikötőkben.
AZAmazing Evening Program: minden 7 éjszakás vagy annál hosszabb hajóúton ingyenes. A hajótársaság egy esti, helyi nevezetességeket és tradíciókat bemutató programmal kedveskedik utasaiknak. 
Nights and Cool Places: személyre szabott, privát élmény csomag az utasok számára minden kikötőben, mint például egy holdfényes gondolázás Velencében.
 
Várjuk Önt is a fedélzeten!


Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises Azamara Cruises