USA Nyugati partvidéke

USA NYUGATI PARTVIDÉKE - Kalifornia csodái és a Mexikó - USA Nyugati parti hajóutak

Ha egy igazán különleges utazásra vágyik a világ másik végen hajózzon és fedezze fel az USA Nyugati partvidékét. Itt mindent megtalál amit csak egy utazás nyújthat, napfényes kaliforniai strandokat gyönyörű óceán parttal, ha szórakozni támad kedvünk Las Vegas vár minket, ha természeti szépségekre vágyunk Nemzeti Parkok sokasága vár ránk, ha a nyüzsgő városokat szeretnénk San Francisco, San Diego és Los Angeles vár minket.

Természetesen hegyek őszi színei mellett gyönyörű helyeket látogatunk meg, mint például Maine romantikus partvidékét, Halifax híres világítótornyát vagy Portland hangulatos óvárosát.
 
Főbb Látnivalók és kikötők
 
San Francisco, Kalifornia
Amerika egyik legizgalmasabb városának tartják San Franciscot. Számos Trolijának és villamosának köszönhetően könnyen bejárható. Látogasson el Fisherman’s Wharf negyedbe, hajózzon át  Alcatraz szigetére. Kihagyhatatlan látnivaló a Goldengate híd. Menjen el a különleges hangulatú Sausalitóba.  
 
Los Angeles, Kalifornia
Kalifornia kulturális és üzleti központja Los Angeles. Program lehetőségekben bővelkedünk nézzük meg Beverly Hillst, sétáljunk a Hollywood Boulvardon és a Walk of Fame-en. Az Universal stúdio egésznapos program felnőtteknek és gyerekeknek is.
 
Monterey, Kalifornia
A festői félsziget számos festőt, írót ihletett már meg. Gyönyörű öblei, partszakaszai lenyűgözőek.
 
San Diego, Kalifornia
Az Amerika Egyesült Államok 8. legnagyobb városa egyben az egyik legrégebbi város is. Barátságos hangulatos város 100 km hosszú homokos parttal rendelkezik . Látnivalók sokaságával vár minket az állatkert a világ egyik legszebbike.
 
USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke USA Nyugati partvidéke