MSC Cruises

MSC Cruises hajóutak egész évben! Hajóutak szerte a világban az MSC gyönyörű tengerjáró luxushajóin!

Ha szereti a kisebb vagy akár nagyobb hajókat akkor az MSC Cruises remek élményt fog nyújtani Önnek a Földközi-tenger és a mediterrán térségben, a Karib-tengeren, az Arab-Öbölben!

Az olasz tradíciók, vendégszeretet, mediterrán konyha ötvözve az elegáns hajózással ez az MSC Cruises.

 
vagy
 

  


Megújult egészségügyi és bizonsági protokoll az MSC Cruises hajóin: 


MSC Cruises hajótársaság és hajóutak bemutatkozás!

A Nápolyban 1987-ben alapított Mediterranean Shipping Company rövidített nevén az MSC Cruises máig olasz kézben lévő hajótársaság. Mottója mi más is lehetne, mint az, hogy: Szép. Szenvedélyes. Olasz. A társaság filozófiájában és hajók stílusában is megjelenik hangsúlyosan az olasz vendégszeretet, kultúra és mediterrán hangulat.  A társaság büszke gyökereire és ezt szeretnék is megmutatni az utasaiknak.

Ez a mediterrán stílus és olasz design valamint a csodálatos hajóik, felveszik a versenyt világ élvonalával. A hajótársaság célja, egy tökéletes nyaralás biztosítása a tengerhajózás világában.

A hajótársaság flottája az elmúlt években dinamikus növekszik, jelenleg 18 hajóból áll. A hajók fedélzetén mi mással, mint hamisíthatatlan olasz hangulattal találkozhatunk természetesen elegáns stílusban. A flotta számos díjat a hajózás világában a gyönyörű formatervezésükért, és az innováció tekintetében. Minden hajón Concierge szolgáltatás működik az utasok kényelme érdekében.

2003-ban indult el a flottabővítési programjuk, melynek keretében az amerikai piacra is betörtek, ennek keretében bocsájtották vízre az új Seaside és Vista osztályú hajókat.

2022-ben pedig a tervek szerint útra kel az első World Class osztályú hajó, melynek még 3 testvére készül el 2026-ig. A 6850 főt befogadó hajó, 200.000 bruttó regisztertonna súlyú lesz és 330 m hosszú.

Várjuk Önt is a fedélzeten

MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises MSC Cruises