Bermudák, Bermuda-szigeteket

A BERMUDÁK TÉRSÉGE - A csodák világa- Hajóutak a Bermudákon

Az Atlanti-óceánban található szigetcsoport 150 szigetből áll, melyek közül 20 lakott. Több, mint 200 korallzátony is található. 10 sziget érdekessége, hogy híd köti őket össze. A Szigetcsoport a Brit Nemzetközösséghez tartozik. Főváros Hamilton lakosai száma kb. 70.000 fő. Észak Amerika kikötőiből tudunk ide hajózni Bostonból, vagy New Yorkból.

 
FŐBB KIKÖTŐK A BERMUDA-SZIGETEKI HAJÓUTAKON
 
King’s Wharf, Bermuda-szigetek
Bermuda nyugati részén található King’s Wharf városa. Fedezze fel a szigetet és a várost, nézze meg a Tengerészeti múzeumot, sétáljon el a helyi piacra és élvezze a forgatagot és a hangulatot. 
 
Royal Naval Dockyard, Bermuda-szigetek
Bermuda egyik legfontosabb kikötője a Royal Naval Dockyar, de csak Dockyard néven ismert. Igazi kikötőváros boltokkal , üzletekkel itt találhatóak a híres strandok is a Horseshore-öböl és a Warwick Long Bay. Látogassunk a el a Gibbs-hegyre a világítótoronyra és csodáljuk meg a fantasztikus panorámát. Somerset hangulatos kis városka a közelben csendes öblökkel, színes házakkal.
 
Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket Bermudák, Bermuda-szigeteket