Celebrity Cruises

Hajóutak Celebrity Cruises luxushajóin 2021-ben és 2022-ben!

A Celebrity Cruises hajóutakon és luxus tengerjáró hajóin a világ nyitva áll Ön előtt! Hajózzanak szerte a világban, kontinenseken át. A Celebrity hajói úgy mutatják Önnek meg a világot, ahogy még nem látta!

Celebrity Cruises hajóutak: 2020 decembertől megújult árazás, bevezetésre került az "Always Included" csomag, melynek értelmében a kabin ár a meglévő szolgáltatások mellett tartalmazza az italcsomagot, a szervízdíjat és a Wifi használatot minden utas részére!

A Celebrity hajói úgy mutatják Önnek meg a világot, ahogy még nem látta! További részletek a Celebrity Cruises "Always Included" promócióról: itt

vagy

Celebrity Cruises hajótársaság és hajóutak bemutatkozás

 

Az 1989-ben létrejött hajótársaság már az alapításától kezdve a magas színvonalat tűzte zászlajára. A társaság filozófiája kezdetektől napjainkig az, hogy megfizethető áron, magas és prémium szolgáltatást adjon.

15 hajóból álló Celebrity flotta mindegyik tagja 5*-os szolgáltatást nyújt utasainak. A hajótársaság kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a lehető legjobb óceánjáró hajókat építse, a tágas kabinokra és kiváló minőségre, a figyelmes és tökéletes kiszolgálásra, valamint az 5*-os gasztronómiai szolgáltatásokra. 1997-ben a Celebrity Cruises csatlakozott a Royal Caribbean társaság de napjainkig is külön álló flotta.

A Celebrity Cruises hajóin is egy sor olyan szolgáltatás jelent meg elsőként, ami a hajózási iparágban még nem volt jelen. Ilyen például luxus Spa szolgáltatás, mely minden Celebrity hajón AquaSpa az Elemis-től néven elérhető.  Wellness és Spa programok sokasága és lehetősége gondoskodik arról, hogy a pihenés felejthetetlen legyen.

2010 egy hatalmas mérföldkő volt a Celebrity Cruises életében, ekkor állt forgalomba az első Solstice class osztályú hajó, mely új dimenziót nyitott meg a hajózási piacon. Öt hajó tartozik a Solstice osztályba melyek ismertető jele top decken található igazi, élő zöldpázsitos terület és az üvegfúvó műhely.

2018-ban történt a következő lépcső fok , mikor forgalomba állt az Edge osztály első hajója a Celebrity Edge. 2020 áprilisában követi testvére a a Celebrity Apex. Edge class osztályú hajók forradalmi újítása az úgynevezett Infinite erkélyes kabinok. Ezek az újtípusú erkélyes kabinok, úgy lettek kialakítva, hogy a lakótér összenyitható az erkéllyel és csak egy üveg korlát zárja le a kabint a hajó oldalán. További újdonság a hajón az úgynevezett Magic Carpet ami a világ első lebegő terasza, mely 13 emelet magasba emelkedik a tenger fölé, s melyen párnás fotelok és egy teljes bár várja vendégeit, valamint megfelelő hely az élőzenéhez. Funkciója helyzetétől függően változik. A hajó legtetején a Magic Carpet olyan ínycsiklandó élmények helyszíne, mint a Dinner on the Edge (Vacsora a Peremen). A 14. szinten a Magic Carpet a központi medence szint pompás kiegészítésévé válik, míg az 5. szinten szabadtéri étteremmé alakul át. Legalul, a 2. szinten a Magic Carpet az úticélok kapujává válik.

Az elmúlt években bevezette a Celebrity Cruises a „Signature Event” hajóutakat. Ezek az utak lehetnek tematikus utak, mint egy bor hajóút, lehetnek olyan utak ami a Riói Karneválra visz el minket, vagy akár a British Open golf bajnokságra.

Több mint 10 éve szervez a Celebrity Cruises luxus felfedező hajóutakat a Galápagos-szigetekre. 4 hajóból álló környezetbarát luxus yacht flotta egész évben járja a csodálatos szigetvilágot és szakértőkkel mutatja be önnek a természet csodáit.

Ha a Celebrity Cruises hajóival utazik megváltozik a hajózásról alkotott képe.

Várjuk Önt is a fedélzeten!


Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises Celebrity Cruises