KARIBI HAJÓUTAK - Egész évben vár a nyár

Fedezze fel a Karib-tenger csodálatos világát egy hajóúttal egybekötve!

Fehér homokos tengerpartok, trópusi naplementék, egzotikus szigetek, kulturális emlékek, fantasztikus búvárhelyek, tökéletes nyugalom, magával ragadó hangulat, igazi kikapcsolódás. Ez a Karib-tenger világa! A hely, mely a pihenésnek és a nyaralásnak teremtetett!

A Karib-szigetek térséget megismerni a legkönnyebb és legjobb egy karibi hajóút alatt, mert így minden nap egy új szigetet fedezhetünk fel, ahol az egész napot eltölti a hajó. 

Este pedig míg élvezzünk a 4 és 5 csillagos tengerjáró hajónk szolgáltatásait akár a közösségi tereken, akár színházteremben, akár a kabinunkban útra kelünk a következő úticélunk felé, ahol újabb csodák várnak ránk.
 

 
Ha előszőr vesz részt hajóúton, vagy csak egy rövid ideje van a kikapcsolódásra válassza a 3 vagy 4 éjszakás bahamai hajóutakat.
A legjobb luxushajók várják Miami indulással egész évben, melynek során megismerheti a Bahamák káprázatos világát. Gyönyörű kék tenger, finom homokos tengerpartok, Nassau csodálatos városa, a hajótársaságok lélegzetelállító privát-szigetei remek kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeivel. Örök emlék egy hajóút a Bahamákon.
 


Ha a Karib-térség nyugati részének felfedezésére esik a választása, igazi élmények várnak Önre.
Indulhat Florida legnagyobb kikötőiből egész évben. A Nyugat-karibi hajóútja alatt kulturális emlékek és csodaszép szigetek várnak Önre. Mexikó partjainál strandolhat vagy ellátogathat az ősi maya városok romjaihoz, a jamaikai kikötés napján felfedezi a természeti szépségeket esőerdőket és vízeséseket, pihenhet Honduras partjain, búvárkodhat a Kajmán-szigeteken. 
 


Ha a Kelet-Karib térséget választja és egy Kelet-karibi hajóúton vesz részt, a legszebb karibi szigeteket fogja megismerni.
St. Thomas szigetét megcsodálhatja, strandolhat vagy felfedezheti St. Maarten páratlan szépségét, bejárhatja San Juan óvárosát, kiköthet St. Kitts partjainál, megcsodálhatja Dominika legszebb vízeséseit.
 


A Dél-Karib hajóutakon megismerheti az ABC-szigeteket Aruba, Bonaire, Curacao hangulatos világát.
Indulhat Puerto Rico fővárosából San Juanból, vagy Florida kikötőiből. Várja Önt St. George szigete a gyönyörű természeti adottságaival, St Croix fantasztikus partjai, St. John 365 strandja - ezek azok a helyek, ahol igazán kikapcsolódhat.
 

 
Csoportos hajóutak magyar idegenvezetővel a világ minden tájára, Karib térségtől Ausztráliáig.
Ha szeret úgy utazni, hogy minden meg van szervezve és Önnek nem kell foglalkozni a részletek megtervezésével csak élvezni az utazás és a hajóutak élményét válassza csoportos a csoportos hajóutakat.
 
 
 
Segítünk Önnek álmait megvalósítani, kérje ajánlatunkat, nem csak a hajóút kapcsán állunk rendelkezésére kompletten megszervezzük Önnek a hajóútját repülőjeggyel és földi programokkal együtt. 
Ne feledje a Karib világ egy olyan földi édenkert, melyet egyszer mindenkinek látnia kell, és meg kell tapasztalni a karibi hajóutak fantasztikus élményét.
 

 
karibihajoutak.hu - Montana Tours
KARIBI HAJÓUTAK - Egész évben vár a nyár KARIBI HAJÓUTAK - Egész évben vár a nyár KARIBI HAJÓUTAK - Egész évben vár a nyár KARIBI HAJÓUTAK - Egész évben vár a nyár KARIBI HAJÓUTAK - Egész évben vár a nyár KARIBI HAJÓUTAK - Egész évben vár a nyár