Karib-térség

KARIB-TENGERI HAJÓUTAK- 2024. - Egész évben vár a nyár - Karibi hajóutak

Hajózzon a legjobb hajótársaságokkal a Karib-tengeren segítünk Önnek megszervezni nyaralását és pihenését teljeskörűen! Válassza akár az 5* Azamara vagy Celebrity Cruises luxushajóit, vagy akár a 4*-os Royal Caribbean International vagy Norwegian Cruise line hajóútjait vagy olasz MSC Cruises és Costa Cruises ajánlatait nem fog csalódni.

A Karib-szigetek az álom nyaralás helyszíne. A karibi hajóutak minden nap új élményt nyújtanak Önnek. Képzelje el, hogy egyik nap delfinekkel és töknősökkel úszkál, másik nap gyönyörű fehér homokos tengerparton pihen, vagy rum kóstoláson vesz részt, hangulatos tengerparti városokban sétálgat. Ha aktívabb pihenésre vágyik túrázhat esőerdőkben, dzsungelekben, drótkötélpályán csúszkálhat, kajakozhat az óceánban, vízesésekben fürödhet.

AJÁNLATOK, HAJÓUTAK, ÁRAK: 

A NAPFÉNYES KALIFORNIA ÉS MEXIKÓ - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - Navigator of the Seas luxushajó - 2024. júl. 16-27. 
AJÁNDÉK SAN FRANCISCO ÉS LOS ANGELES VÁROSNÉZÉS ÉS BORKÓSTOLÓ SANTA MARIA-BAN.
-7% ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY - 2024.01.31-ig - MEGHOSSZABBÍTVA!

 

Időpont: 2024. július 16 - 27. - (12 nap / 10 éj)
Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal 1 átszállással és a Navigator of the Seas luxushajóval
Elhelyezés: 3 éjszaka San Franciscoban 1 éjszaka Santa Maria-ban, 2 éjszaka Los Angelesben, 4 éjszaka a Navigator of the Seas luxushajó választott kategóriájú kabinjában
Ellátás: San Franciscoban, Los Angelesben és Santa Maria-ban reggeli, a hajón teljes ellátás (reggeli, Ebéd, Vacsora és napközbeni étkezés), korlátozott italfogyasztással (amerikai hosszú kávé, tea, tej, jeges víz, jeges tea, limonádé)
 
A hajó útvonala: Los Angeles – tengeren – Catalina Island – Ensanada, Mexikó – Los Angeles
 
Ár: 4.018 EUR-tól / fő / 10 éj
 

ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL HAJÓUTAK A KARIB-TENGEREN:

 1. HAJÓUTAK MIAMI INDULÁSSAL:
   
 2. HAJÓUTAK FORT LAUDERDALE (MIAMI) INDULÁSSAL:
   
 3. HAJÓUTAK ORLANDO (PORT CANAVERAL) INDULÁSSAL:
   
 4. HAJÓUTAK TAMPA (FLORIDA) INDULÁSSAL:
   
 5. HAJÓUTAK SAN JUAN (PUERTO RICO) INDULÁSSAL:
   
 6. HAJÓUTAK NEW YORK (CAPE LIBERTY) INDULÁSSAL:
   
 7. HAJÓUTAK LOS ANGELES INDULÁSSAL:
   
 8. HAJÓUTAK BARBADOS SZIGET INDULÁSSAL:

MSC CRUISES HAJÓUTAK A KARIB-TENGEREN:

 1. HAJÓUTAK MARTINIQUE SZIGETÉRŐL:
   
 2. HAJÓUTAK GUADALUPE SZIGETÉRŐL:
   
 3. HAJÓUTAK BARBADOSRÓL:
   
 4. HAJÓUTAK MIAMI INDULÁSSAL:
   
 5. HAJÓUTAK ORLANDO (PORT CANAVERAL) INDULÁSSAL:

CELEBRITY CRUISES 5* HAJÓUTAK A KARIB-TENGEREN ALKOHOLOS ÉS ALKOHOLMENTES ITALCSOMAGGAL:

 1. HAJÓUTAK FORT LAUDERDALE (MIAMI) INDULÁSSAL:
   
 2. HAJÓUTAK MIAMI INDULÁSSAL:
   
 3. HAJÓUTAK SAN JUAN (PUERTO RICO) INDULÁSSAL:
   
 4. HAJÓUTAK NEW YORK (CAPE LIBERTY) INDULÁSSAL:

NORWEGIAN CRUISES HAJÓUTAK A KARIB-TENGEREN:

 1. HAJÓUTAK MIAMI INDULÁSSAL:
   
 2. HAJÓUTAK ORLANDO (PORT CANAVERAL) INDULÁSSAL:
   
 3. HAJÓUTAK NEW YORK INDULÁSSAL:
   
 4. HAJÓUTAK SAN JUAN (PUERTO RICO) INDULÁSSAL:
   
 5. HAJÓUTAK TAMPA INDULÁSSAL:
   
 6. HAJÓUTAK NEW ORLEANS INDULÁSSAL:

Nincsen olyan dolog amit a Karib-térség nem tud nyújtani az utasainak. Hajózzon velünk és ismerje meg a föld egyik paradicsomát!

FŐBB LÁTNIVALÓK:
 
Castries, St. Lucia
Ez a szigetek a búvárkodók és strandolok egyik paradicsoma, de nem csak erről nevezetes ez a sziget. Fantasztikus természeti adottságai gyönyörű látványt nyújtanak. Ikerhegyei két hasonló csúcs a világ egyik legszebb természeti csodája.
 
Fort Lauderdale, Florida
Ez az egyik legfontosabb indulási kikötő a tengerjáró hajók számára. Mielőtt felszállunk a hajóra nézzünk szét ebben a tengerparti városban. Az Everglades namzeti parkot keressük fel és a híres propelleres motorcsónakból nézzük meg a krokodilokat.
 
Miami, Florida
Florida állam egyik turisztikai és gazdasági központja. A legtöbb hajótársaság székhelye és legfontosabb kikötője. A hajó indulása előtt 3-4 napot érdemes itt eltölteni , mert van látnivaló bőven. Az Art Deco negyedet, a South Beachet, a dowtown-t mindenképpen nézzük meg. Ne hagyjuk ki az éjszakai élet pezsgésének kipróbálását sem.
 
Fort de France, Martinique
Ezen a csodás szigeten is válogathatunk a jobbnál jobb programok közül. Strandolhatunk, sétálhatunk a városban, de elmehetünk egy tradicionális helyi tánc showra is vagy akár a Saint James rumfőzdét és múzeumot is meglátogathatjuk.
 
Orlando, Port Canaveral – Florida
Ha Floridába utazunk, kötelezően el kell látogatnunk ebbe a városba. Ennek több oka van az USA legnagyobb és legjobb téma parkjai itt találhatóak, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen élményt nyújtanak. A Disney word, az Universal Studio, Sea Wold, Gatorland, Willd Water Park , hogy csak a legnagyobbakat említsük.
 
Labadee, Haiti – Royal Caribbean Privát-sziget
A Royal Caribbean International másik privát-szigete CocoCay mellett. Ez Haiti partjai mentén fekszik de teljesen elzárt terület, ahol csak a hajótársaság dolgozó vannak. Kikötések alkalmával bővelekedhetünk a program lehetőségekben. Strandolhatunk, búvárkodhatunk, hajókirándulásra mehetünk, vagy csak egyszerűen pihenhetünk a strandon frissen sült grillételeket ehetünk és ihatjuk a finomabbnál finomabb koktélokat.


Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
E-mail: info@karibihajoutak.hu
 
VAGY:

Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség