Karib-térség

KARIB-TÉRSÉG - Egész évben vár a nyár - Karib hajóutak

A Karib-szigetek az álom nyaralás helyszíne. A karibi hajóutak minden nap új élményt nyújtanak Önnek. Képzelje el, hogy egyik nap delfinekkel és töknősökkel úszkál, másik nap gyönyörű fehér homokos tengerparton pihen, vagy rum kóstoláson vesz részt, hangulatos tengerparti városokban sétálgat. Ha aktívabb pihenésre vágyik túrázhat esőerdőkben, dzsungelekben, drótkötélpályán csúszkálhat, kajakozhat az óceánban, vízesésekben fürödhet.

 
Nincsen olyan dolog amit a Karib-térség nem tud nyújtani az utasainak. Hajózzon velünk és ismerje meg a föld egyik paradicsomát!
 
FŐBB LÁTNIVALÓK
 
Castries, St. Lucia
Ez a szigetek a búvárkodók és strandolok egyik paradicsoma, de nem csak erről nevezetes ez a sziget. Fantasztikus természeti adottságai gyönyörű látványt nyújtanak. Ikerhegyei két hasonló csúcs a világ egyik legszebb természeti csodája.
 
Fort Lauderdale, Florida
Ez az egyik legfontosabb indulási kikötő a tengerjáró hajók számára. Mielőtt felszállunk a hajóra nézzünk szét ebben a tengerparti városban. Az Everglades namzeti parkot keressük fel és a híres propelleres motorcsónakból nézzük meg a krokodilokat.
 
Miami, Florida
Florida állam egyik turisztikai és gazdasági központja. A legtöbb hajótársaság székhelye és legfontosabb kikötője. A hajó indulása előtt 3-4 napot érdemes itt eltölteni , mert van látnivaló bőven. Az Art Deco negyedet, a South Beachet, a dowtown-t mindenképpen nézzük meg. Ne hagyjuk ki az éjszakai élet pezsgésének kipróbálását sem.
 
Fort de France, Martinique
Ezen a csodás szigeten is válogathatunk a jobbnál jobb programok közül. Strandolhatunk, sétálhatunk a városban, de elmehetünk egy tradicionális helyi tánc showra is vagy akár a Saint James rumfőzdét és múzeumot is meglátogathatjuk.
 
Orlando, Port Canaveral – Florida
Ha Floridába utazunk, kötelezően el kell látogatnunk ebbe a városba. Ennek több oka van az USA legnagyobb és legjobb téma parkjai itt találhatóak, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen élményt nyújtanak. A Disney word, az Universal Studio, Sea Wold, Gatorland, Willd Water Park , hogy csak a legnagyobbakat említsük.
 
Labadee, Haiti – Royal Caribbean Privát-sziget
A Royal Caribbean International másik privát-szigete CocoCay mellett. Ez Haiti partjai mentén fekszik de teljesen elzárt terület, ahol csak a hajótársaság dolgozó vannak. Kikötések alkalmával bővelekedhetünk a program lehetőségekben. Strandolhatunk, búvárkodhatunk, hajókirándulásra mehetünk, vagy csak egyszerűen pihenhetünk a strandon frissen sült grillételeket ehetünk és ihatjuk a finomabbnál finomabb koktélokat.
 
Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség Karib-térség