Ázsiai hajóutak

Az izgalmas keleti világ, hajóutak Ázsiában!

Ismerje meg egy hajóúton ezt a hatalmas és változatos kontinenst. Végtelen természeti csodák, és a világ legfuturisztikusabb metropoliszai várják Önt. Ázsia évezredek óta elvarázsolja látogatóit, legyen szó akár Szingapúrról, Thaiföldről, Vietnámról, Hong Kongról!
  

Az érintetlen Ázsia
A hajóútja és nyaralása alatt egy végtelen természeti csodákkal rendelkező világ fedezhet fel! Látogasson el a malajziai Taman Negara esőerdőbe, a vietnámi Halong-öbölbe, túrázzon fel a vörös pagodákkal szegélyezett Nenshan-hegyre vagy Keelung-hegyre Tajvanon. 
 
 
A holnap városai
Ázsia egyik legfontosabb látnivalója a világ leggazdagabb metropoliszai. Vár minket Hong Kong a felhőkarcolóival, a lélegzetelállító Tokió vagy akár felejthetetlen Szingapúr!
 
 
Vegyen részt ázsiai hajós körutazásainkon és nézze meg a ködbe borított vidéki rizsföldeket, a hagyományos építészeti stílusokat. Pihenjen Thaiföld egyik trópusi paradicsomi szigetén, akár Phi-Phi-n, vagy sétáljon Chiang Mai-ban az esőerdőben. 
Hajóútjaink során ellátogathat a Kínai Nagy Falhoz, a malajziai Kuala Lumpurba, vagy Japán legszebb városaiba.
 
 
KARIBIHAJOUTAK.HU - Egész évben vár a nyár!


Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak Ázsiai hajóutak