Bahamák, Bahama-szigetek

A BAHAMÁK TÉRSÉGE - A földi paradicsom - Bahamai hajóutak

Kolombusz Kistóf 1492- a szigetek egyikén San Salvadoron lépett először Amerika földjére. A Bahama-szigetek majdnem 700 szigetből áll melynek csak a töredéke, 29 lakott. Megszámlálhatatlanul sok korallszirt és korallsziget található a területükön.

 
Ha csodaszép homokos partokra, napsütésre, türkizkék óceánra, aktiv kikapcsolódásra, vagy „csak” nyugodt pihenésre vágyik A Bahamák térsége az egyik legjobb választás. Fedezze fel Nassau-t a Bahamák fővárosát, a hajótársaságok saját privát szigeteit ezeken csak a hajó utasai szállhatnak le és élvezhetik az 5 csillagos szolgáltatásokat.
 
FŐBB KIKÖTŐK A BAHAMAI HAJÓÚTON
 
Nassau, Bahama-szigetek
A hangulatos városka Bahama fővárosa megannyi kulturális és történelmi nevezetességgel valamint gyönyörű partszakaszokkal várja az utasokat. Ha megérkeztünk látogassunk el a hangulatos óvárosb, ha nincs kedvünk sétálni szálljunk fel egy lovas kocsira, és nézzük meg azzal a királynők lépcsőjét és a Fincastle erődöt.
 
Grand Bahama, Bahama-szigetek
Grand Bahama a Bahama-szigetek egyike, kb 153 km hosszú és 30 km széles. Érdekessége, hogy Floridához sokkal közelebb van, mint saját országának fővárosához. Strandok sokasága található, ha valaki nyugodt csendes pihenésre vágyik és akkor is ha nyüzsgő strandot keres.
 
Key West, Florida 
Az USA legdélebbi része. Különleges hangulata még Hemingwayt is rabul ejtette. Megérkezés után egy rövid séta után máris a központba érkeznünk. Felszállhatunk a kisvasútra ami körbevisz minket vagy a nyitott kisbuszra, de gyalog is bejárhatjuk a nevezetességeket.
 
CocoCay, Royal Caribbean International Privát-sziget
A Royal Caribbean hajótársaság sok millió dollár befektetéssel újította fel a saját szigetét CocoCay-t. Minden megtalálható itt ami a kikapcsolódáshoz szükséges kicsiknek és nagyoknak egyaránt, legyen szó csúszdákról, nyugágyakról, bárokról éttermekről, hőlégballonról... A paradicsomi környezetben Önnek mással nem kell foglalkoznia csak a kikapcsolódással.
 
Great Stirrup Cay, Norwegien Cruise Line Privát-sziget
A Norwegien Cruise Line Privát-szigete a Great Stirrup Cay is arra szolgál, hogy Ön úgy pihenjen és kapcsolódjon ki, ahogy csak szeretne. Ha ahhoz van kedve , hogy a fehérhomokos tengerparton napozzon, ha ahhoz, hogy sznorkelezzen akkor az teszi. A partszakaszon sűrűn találkozhatunk teknősökkel és persze gyönyörű halakkal. Ha aktívan szeretne kikapcsolódni üljön be egy kajakba és fedezze fel a szigetet. De ha csak a privát tengerparti kabanájában szeretni pihenni és koktélt kortyolgatni az is megoldható.
 
Oceans Cay, MSC Cruises Privát-sziget
2019 novemberétől várja utasait az MSC Cruises Ocean Cay nevű privát szigete. Egy lakatlan szigetet vásároltak meg és alakítanak egy tengeri szigetélménnyé. A sziget területén 7 különböző rész lesz, ahol más-más szórakozási lehetőségeket kínál a hajótársaság. A legnagyobb rész a Great Bimini tengerpart lesz ahol strandolhatunk és pihenhetünk. A búvárkodásra is lesz lehetőség mivel nem messze a szigettől egy hajóroncs található, ami remek terepet kínál erre.
 
Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek Bahamák, Bahama-szigetek