Costa Cruises

HAJÓUTAK A COSTA CRUISES LUXUSHAJÓIVAL 2024-2025! HAJÓUTAK A NAGYVILÁGBAN!

Tengerjáró luxushajói a világ minden részén hajóznak a teljesség igénye nélkül a Karib-térségben, a Bahamákon, a Földközi -tengeren, Közép és Dél-Amerikában csak úgy mint a Távol-Keleten az Indiai-óceánon és a Perzsa-Öbölben.

A több mint 60 évvel ezelőtt alakult Costa Cruises hajótársaság, mára a világ egyik vezető hajótársasága lett.

ÚTICÉLOK ,HAJÓUTAK, AJÁNLATOK:

Úticélok, hajóutak:

1., FÖLDKÖZI-TENGER KELET HAJÓUTAK, KELET - MEDITERRÁN HAJÓUTAK, GÖRÖG-SZIGETEK HAJÓUTAK, ADRIA -TENGER HAJÓUTAK

Indulási kikötők: Velence, Monfalcone, Trieszt, Róma (Civitavecchia), Bari, Genova, Athén (Pireusz), Isztambul
 


2., NYUGAT-MEDITERRÁN HAJÓUTAK, FÖLDKÖZI-TENGER NYUGAT HAJÓUTAK,  MALLORCA, SZICÍLIA, SZARDÍNIA, IBIZA HAJÓUTAK

Indulási kikötők: Genova, Róma (Civitavecchia), Barcelona, Savona
 


3., ÉSZAK-EURÓPA HAJÓUTAK, BALTI-TENGER, NORVÉG FJORDOK HAJÓUTAK, SKANDINÁVIA, BRIT-SZIGETEK HAJÓUTAK.

Indulási kikötők: Kiel, Koppenhága, Stockholm, Amszterdam


4., ARAB-ÖBÖL HAJÓUTAK, PERZSA-ÖBÖL HAJÓUTAK, DUBAI HAJÓUTAK

Indulási kikötők: Dubai, Abu Dhabi - Egyesült Arab Emírségek, Doha, Qatar
 
Hajók: Costa Toscana
 

5., KARIB-TENGERI HAJÓUTAK, DÉL-KARIB HAJÓUTAK

Indulási kikötők: La Romana, Santo Domingo, Dominika & Pointe a Pitre, Guadalupe


A Costa Cruises hajótársaság az igazi olasz életmódot jeleníti meg a hajóin, másképpen fogalmazva hajóin az utasokat a "Dolce Vita" azaz a édes élet vagy jó élet keríti hatalmába!

Hajóútjain a tökéletes nyaralást testesítik meg legyen szó akár felnőttekről, nagyszülőkről, gyerekekről mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást a fedélzeten vagy a szárazföldön. A hajótársaság székhelye és központja Olaszországban Genovában található. A 17 luxushajó mindegyike Olasz felségjel alatt járja a tengereket.

A gyerekek számára a Costa kialakította a Costa Kids programok mely egészen kicsi kortól tinédzser korig remek szórakozást nyújt. Egész napos gyermek programok kínálatában kincs vadászattól kezdve a sport programokon át minden megtalálható.

A felnőttek számára többek között rendelkezésre áll a Samsara Spa gyógyfürdő és wellness központ mely garantáltan teljes kikapcsolódást nyújt.

A étkezés és a gasztronómia szempontjából is széleskörű a kínálat, az Á la Carte étkezés a hajók club főéttermében zajlik, ahol reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni van lehetőségünk elegáns kertek között. Emellett természetesen számos étterem áll még a vendégek rendelkezésére, grillezhetünk a fedélzeten, pizzázhatunk vagy a kávézókban a délutáni tea vagy kávé mellé fantasztikus sütemények közül válogathatunk.

A Costa Cruises hajóin és hajóútjain esténként vagy a tengeren töltött napokon számos program közül válogathatunk. Színházban esténként remek előadások várnak minket, táncolhatunk a discóban vagy az éjszakai bárban, jazz-t hallgathatunk hangulatos bárban, vagy esetleg kipróbálhatjuk a szerencsénket a Kaszinóban.

Pihenhetünk a kényelmes kabinban, melynek mindegyike műholdas televízióval, légkondícionálóval, és széffel felszerelt. Stílusosan berendezett kainok igazi kényelmi oázisok az erkélyekről pedig csodálhatjuk a végtelen tenger látványát.

A Costa Cruises hajótársaság a világ a tengein 17 hajót üzemeltetnek, melyek 3 és 100 nap közötti hajóutakra viszek a hajózni vágyó utasokat.

Foglalja le nálunk fantasztikus Costa hajóútját!


ÉRDEKLŐDÉSÉT, AJÁNLATKÉRÉSÉT VÁRJUK SZERETETTEL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN VAGY SZEMÉLYESEN IRODÁNKBAN!

Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
E-mail: info@karibihajoutak.hu
 
VAGY:


Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises