Costa Cruises

HAJÓUTAK A COSTA CRUISES LUXUSHAJÓIVAL

A több mint 60 évvel ezelőtt alakult Costa Cruises hajótársaság, mára a világ egyik vezető hajótársasága lett.

Tengerjáró luxushajói a világ minden részén hajóznak a teljesség igénye nélkül a Karib-térségben, a Bahamákon, a Földközi -tengeren, Közép és Dél-Amerikában csak úgy mint a Távol-Keleten az Indiai-óceánon és a Perzsa-Öbölben

 


 

A Costa Cruises hajótársaság az igazi olasz életmódot jeleníti meg a hajóin, másképpen fogalmazva hajóin az utasokat a "Dolce Vita" azaz a édes élet vagy jó élet keríti hatalmába!

Hajóútjain a tökéletes nyaralást testesítik meg legyen szó akár felnőttekről, nagyszülőkről, gyerekekről mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást a fedélzeten vagy a szárazföldön. A hajótársaság székhelye és központja Olaszországban Genovában található. A 17 luxushajó mindegyike Olasz felségjel alatt járja a tengereket.

A gyerekek számára a Costa kialakította a Costa Kids programok mely egészen kicsi kortól tinédzser korig remek szórakozást nyújt. Egész napos gyermek programok kínálatában kincs vadászattól kezdve a sport programokon át minden megtalálható.

A felnőttek számára többek között rendelkezésre áll a Samsara Spa gyógyfürdő és wellness központ mely garantáltan teljes kikapcsolódást nyújt.

A étkezés és a gasztronómia szempontjából is széleskörű a kínálat, az Á la Carte étkezés a hajók club főéttermében zajlik, ahol reggelizni, ebédelni vagy vacsorázni van lehetőségünk elegáns kertek között. Emellett természetesen számos étterem áll még a vendégek rendelkezésére, grillezhetünk a fedélzeten, pizzázhatunk vagy a kávézókban a délutáni tea vagy kávé mellé fantasztikus sütemények közül válogathatunk.

A Costa Cruises hajóin és hajóútjain esténként vagy a tengeren töltött napokon számos program közül válogathatunk. Színházban esténként remek előadások várnak minket, táncolhatunk a discóban vagy az éjszakai bárban, jazz-t hallgathatunk hangulatos bárban, vagy esetleg kipróbálhatjuk a szerencsénket a Kaszinóban.

Pihenhetünk a kényelmes kabinban, melynek mindegyike műholdas televízióval, légkondícionálóval, és széffel felszerelt. Stílusosan berendezett kainok igazi kényelmi oázisok az erkélyekről pedig csodálhatjuk a végtelen tenger látványát.

A Costa Cruises hajótársaság a világ a tengein 17 hajót üzemeltetnek, melyek 3 és 100 nap közötti hajóutakra viszek a hajózni vágyó utasokat.

Foglalja le nálunk fantasztikus Costa hajóútját!

Costa Cruises karibi hajóutak: 

Costa Cruises hajóutak:Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises Costa Cruises