Royal Caribbean International hajóutak

Hajóutak a Karib-tengeren, a Bahamákon, Hawaii-szigetein, az USA nyugati partjainál, Észak-Amerikában, Alaszkában! Hajóutak Royal Caribbean luxushajóin 2022-ben és 2023-ban!

Élete kalandja várja! Ha a Royal Caribbean International hajóiról, hajóútjairól van szó egy dolog jut eszünkbe mégpedig az, hogy nincs lehetetlen.

Fedezze Fel a gyönyörű Karibi térséget egy felejthetelen hajóúton a világ legjobb luxus hajóival!

A hajótársaság meghaladja az elvárásait és hihetetlen élményeket nyújtanak. Ezekből az élményekből lesznek az életre szóló emlékek, melyek hatására mindig visszatér egy Royal Caribbean hajóra és hajóútra! A büszke óriások várják Önt!

KIEMELET HAJÓUTAK, ÁRAK ÉS AJÁNLATOK:
 

KARIB-TENGERI HAJÓUTAK - KELET, NYUGAT ÉS DÉL KARIB HAJÓUTAK - 2022. tél, tavasz, nyár, ősz, 2023. tavasz


BAHAMÁK HAJÓUTAK - NYARALÁS A BAHAMÁKON - 2022. tél, tavasz, nyár, ősz, 2023. tavasz


FÖLDKÖZI-TENGER HAJÓUTAK - NYARALÁS LUXUSHAJÓN - 2022. tavasz, nyár, ősz, 2023. tavasz


ALASZKA HAJÓUTAK - NYARALÁS LUXUSHAJÓN - 2022. nyár, ősz, 2023. tavasz, nyár, ősz


ÉSZAK-EURÓPA HAJÓUTAK - NYARALÁS LUXUSHAJÓN - 2022. tavasz, nyár, ősz, 2023. tavasz, nyár, ősz


ÁZSIA, DÉLKELET ÁZSIA ÉS SZINGAPÚR HAJÓUTAK - NYARALÁS LUXUSHAJÓN - 2022 - 2023.


AUSZTRÁLIA ÉS ÚJ-ZÉLAND HAJÓUTAK - NYARALÁS LUXUSHAJÓN - 2022 - 2023.


CSENDES-ÓCEÁN DÉLI RÉSZE - VANUATU, ÚJ-KALEDÓNIA - NYARALÁS LUXUSHAJÓN - 2022 - 2023.


USA NYUGATI PART HAJÓUTAK - LOS ANGELES, KALIFORNIA ÉS MEXIKÓ - NYARALÁS LUXUSHAJÓN - 2022 - 2023.


 
  • ROYAL CARIBBEAN GROUP - NON-REFUNDABLE DEPOSIT PROGRAM - ÚJ ÁRPROGRAM:

A visszatéríthető depozit-os” (NRD-s) árak az aktuális akciós áraknál is kedvezőbbek lehetnek, és további extrák járhatnak hozzájuk (pl. Onboard Credit).

 
  • ROYAL CARIBBEAN GROUP - CRUISE WITH CONFIDENCE – ÚJ KÖNNYÍTETT ÉS RUGALMAS LEMONDÁSI / MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK!

Minden utas, aki 2022. márc. 31-ig új hajóutat foglal, amely 2022. április 30-át megelőző indulású, vagy már meglévő foglalása van, utazását a következők szerint lemondhatja, ill. módosíthatja legkésőbb 48 órával a hajóút indulása előttig.


ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL HAJÓTÁRSASÁG BEMUTATKOZÁS

A világ egyik legnagyobb hajótársaságát 1968-ban alapították meg. A több, mint 50 év alatt megszámlálhatatlan díjat nyert a hajótársaság. Jelenleg 26 hajói az egész világot bejárják és mellé fantasztikus programokat is kínálnak.

Társaság hajói sokféleképpen nevezik, de talán a legtalálóbb kifejezés rájuk a „büszke óriások”! Hajó a világ legnagyobb és legmodernebb tengejáró hajói. Flotta hajó csak a 4 és 5 csillagos kategóriát képviselik igazi vízen úszó városok. Olyan ingyenes szolgáltatások várják Önt a Royal Caribbean hajóin mint pl. a drótkötélpálya, szörfpályák, szabadesés szimulátor, mászófal, dodzsem pálya, görkorcsolya pálya, lélegzetelállító csúszdák, kosárlabda pálya, sétáló utca, nyitott élőnövényzetes park, vízi színház, jégpálya és még sok minden más...

Különböző hajóosztályai mind- mind egyedülálló lehetőséget nyújtanak, melyek mindegyike már önmagában egy úti céllá vált. Hajóinkon kiemelkednek az étkezési lehetőségek, a szórakozási lehetőségek, a családi programok, az attrakciók és a fantasztikus show műsorok.

A Royal Caribbean International hajóútjain a világ minden tájára eljuthat Az Északi foktól az Antarktiszig, Ausztráliától Hawaiig. A világ több mint 100 legszebb kikötőjében állank meg a hajói. Kiemelt desztinációi a Karib-térség, A Bahamák, Ausztrália és a Csendes-óceáni szigetvilág, Ázsia, Hawaii, AZ USA keleti és nyugati partvidéke.

A Royal Caribbean hajók fedélzetén mindenki megtalálja, amit keres. Nincs két egyforma nap, számtalan lehetőség közül választhat, akár az izgalmakat, akár a nyugalmat keresi.

Várjuk Önt is a fedélzeten!Érdeklődését ajánlatkérését várjuk szeretettel az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
E-mail: info@karibihajoutak.hu
 
VAGY:
 

Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak Royal Caribbean International hajóutak