Kanada és New England hajóutak

Kanada és New England hajóutak - Kanada és New England utazás 2024. ősz, tavasz, nyár!

Bájos városok, hívogató hegyek és gyönyörű tavak, többek között ezek is várják egy kanadai hajóúton! Induljon New York-ból a gyönyörű kanadai hajóútjára.

A világ második legnagyobb országa, melyet a nagy fehér északnak is neveznek, tele van látnivalóval. Jeges tavak, hihetetlen tengerpartok, kulturális és történelmi nevezetességek. Hajózzon, Kanadában induljon Vancouverből vagy Quebecből. Ezekben a nagyvárosokban olyan látnivalók várnak, mint például a 17. században épült montreáli Székesegyház.

Hajóutunk során ellátogatunk olyan fantasztikus helyekre mint az újfoundlandi St. John’s vagy British Columbiába. De utunk során érintjük a Prince Edward szigeteket, Új-skócia és New Brunswick legszebb partjait. A gyönyörű partokon a híres világító tornyokat mindenképpen csodáljuk meg.

HAJÓUTAK, AJÁNLATOK:

NEW YORK ÉS KANADA SZÍNPOMPÁS TÁJAI - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - Norwegian Breakaway luxushajó - 2024. szept. 19-30. 
AJÁNDÉK NEW YORK EGÉSZNAPOS VÁROSNÉZÉS
-5% ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY - 2024.03.31-ig

 

Időpont: 2024. szeptember 19 - 30. - (12 nap / 10 éj)
Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal 1 átszállással és a Norwegian Breakaway luxushajóval
Elhelyezés: 3 éjszaka New york-ban 4*-os szállodában, 7 éjszaka a Norwegian Breakaway luxushajó választott kategóriájú kabinjában
Ellátás: New Yorkban reggeli, a hajón teljes ellátás (reggeli, Ebéd, Vacsora és napközbeni étkezés), korlátozott italfogyasztással (amerikai hosszú kávé, tea, tej, jeges víz, jeges tea, limonádé)
 
A hajó útvonala: New York – Newport – Portland – Bar Harbour – Saint John, Bay of Fundy – Halifax – tengeren – New York
 
Ár: 1.363.155 Ft-tól / fő / 10 éj
 

Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk szeretettel az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen irodánkban.

Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
E-mail: info@karibihajoutak.hu
 
VAGY:

 

Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak Kanada és New England hajóutak