Kanada és New England

KANADA ÉS NEW ENGLAND HAJÓUTAK 2024 - A természet csodás világa, Kanada utazás

Észak-Amerika nagyvárosaiból Bostonból és New Yorkból indulnak a Kanadát és New Englandet felfedező egyhetes vagy hosszabb hajóutak. Utazás Kanada és Észak-Amerika keleti partjának legszebb tájaira!

Ezek a hajóutak nem a strandokról szólnak hanem a gyönyörű természeti szépségekről. Válasszunk kora őszi vagy őszi időpontot mert ekkor a legszebb a táj.

Hajóutak, ajánlatok:

NEW YORK ÉS KANADA SZÍNPOMPÁS TÁJAI - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - Norwegian Breakaway luxushajó - 2024. szept. 19-30. 
AJÁNDÉK NEW YORK EGÉSZNAPOS VÁROSNÉZÉS
-5% ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY - 2024.03.31-ig

 

Időpont: 2024. szeptember 19 - 30. - (12 nap / 10 éj)
Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal 1 átszállással és a Norwegian Breakaway luxushajóval
Elhelyezés: 3 éjszaka New york-ban 4*-os szállodában, 7 éjszaka a Norwegian Breakaway luxushajó választott kategóriájú kabinjában
Ellátás: New Yorkban reggeli, a hajón teljes ellátás (reggeli, Ebéd, Vacsora és napközbeni étkezés), korlátozott italfogyasztással (amerikai hosszú kávé, tea, tej, jeges víz, jeges tea, limonádé)
 
A hajó útvonala: New York – Newport – Portland – Bar Harbour – Saint John, Bay of Fundy – Halifax – tengeren – New York
 
Ár: 1.363.155 Ft.-tól / fő / 10 éj
 

KANADA VIDÉKEI - 11 éjszakás hajóutak - Celebrity Eclipse luxushajó - 2024. ősz

Indulási és Érkezési kikötő: Boston - USA
Indulási időpontok: 2024. szept. 08., 19., 30.

Hajó útvonala: Boston - Rockland - Halifay - Sydney - tengeren - Quebec (2 nap) - tengeren - Charlottetown - tengeren - Portland - Boston

ÁRAK:
Belső kabinban: 1.899 EUR-tól / fő / 11 éj
Ablakos tengerre néző kabinban: 2.399 EUR-tól / fő / 11 éj
Erkélyes tengerre néző kabinban: 2.655 EUR-tól / fő / 11 éj
Lakosztályban – erkélyes tengerre néző: 6.399 EUR-tól / fő / 711 éj
 


Az árak a szezonok legkedvezőbb árai, melyek indulásonként és hajónként a telítettség függvényében változnak!
 
Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
E-mail: info@karibihajoutak.hu

Főbb Látnivalók és kikötők:

Boston, USA
Amerika egyik legrégebbi városa Boston, mely Massachusetts állam székhelye. Történelmi jelentőségű város, az amerikai függetlenségi háború bölcsője. Nyüzsgő nagyváros, de megőrizte régi hangulatát is. Ha itt járunk menjünk el a Freedom Trail útvonalra ahol a függetlenségi harc legfontosabb állomásait láthatjuk.

New York, USA
A hajóút indulása előtt vagy után New York-ra pár napot mindenképpen szánni kell. Látogassunk el a híres Times Square-re, menjünk fel az Empire State Building tetejére, nézzük meg a Rockefeller Centert és a St. John székesegyházat, élvezzük a Wall Street és a Central Park hangulatát. Ha még van időnk szálljunk kompra és nézzük meg a Szabadság szobrot. 
 
Bar Harbour, Maine
Kanada egyik legszebb sziklás partvidéke már a hajóról szembetűnő lesz. Gyakran találkozhatunk bálnákkal a hajó körül. Megérkezés után menjen el túrázni a Cadillac hegységbe és csodálja meg az Ön elé táruló hihetetlen látványt.
 
Portland, Maine
Mikor a hajónk megérkezik Portland régi kikötőjébe olyan érzésünk támad, mintha visszamentünk volna a boldog békeidőkbe. Sétáljon végig a régi kikötők hangulatos macskaköves utcáin, és a frissen fogott halakból készített ételeket kóstolja meg valamelyik étteremben.
 
Halifax, Új-Skócia
Kanada egyik legfontosabb történelmi helye, mindenképpen látogassunk el Halifaxba. A városban a Citadellát keressük fel. Hasonlóan fontos látnivaló a Peggy’s Cove vörös tetejű világítótorony.
Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
E-mail: info@karibihajoutak.hu
 
VAGY:

Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England Kanada és New England