AZAMARA - AKCIÓS HAJÓUTAK

Akár 40% kedvezmény minden hajóútra + ajándék WIFI csomag*

Foglalja le 5*- deluxe all inclusive Azamara hajóútját kihagyhatatlan kedvezménnyel!


foglalási időszik: 2020. dec. 7 – 2021. márc. 31

indulási időpontok: minden 2021. március 20 – 2022. május 13. között induló hajóút

hajók: mindegyik hajóra érvényes

régiók: minden úticél esetében érvényes

kabin kategória * : a kedvezmény minden kategória esetén érvényes, az ajándék wifi csomag ablakos vagy magasabb kategória esetén érvényes 1 főnek, 1 eszközre
 
 
vagy
 
 
Minden Azamara hajóút all inclusive: Meghatározott márkájú üveges víz, gyümölcslevek, dobozos üdítők, kávé, tea, fehér- és vörösbor pohárban (naponta változó, 1-1 fajta), külön itallapon meghatározott sörök, szeszesitalok és koktélok, az önkiszolgáló mosoda díjtalan használata, angol inas-szolgálat a lakosztályok vendégei számára, ingyenes shuttle busz a városközpontba azon kikötőkben, ahol adott ez a szolgáltatás.
 
Minden Azamara hajóúthoz: AZAmazing Evening Program - minden 7 éjszakás vagy annál hosszabb hajóúton ingyenes ajándék program. A hajótársaság egy esti, helyi nevezetességeket és tradíciókat bemutató programmal kedveskedik utasaiknak.
  
 
 
Foglalási feltételek:
*A kedvezményes ajánlatok egymással összevonhatók, amennyiben az egyes ajánlatok feltételei nem zárják ki egymást.
A kedvezmények és megtakarítások a kabinárból kerülnek levonásra, a kikötői illeték összege teljes egészében fizetendő!Az akciók kizárólag új foglalásokra, a megadott foglalási időszakban leelőlegezett hajóutakra vonatkoznak a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok esetében élnek. 
Az akciós ajánlatok a szabad kapacitás függvényében érvényesek, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, a fentieken kívül semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonhatók és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azokat.
 
KARIBIHAJOUTAK.HU - Egész évben vár a nyár!

AZAMARA - AKCIÓS HAJÓUTAK AZAMARA - AKCIÓS HAJÓUTAK AZAMARA - AKCIÓS HAJÓUTAK AZAMARA - AKCIÓS HAJÓUTAK