ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31.

ÁZSIA ARCAI- SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA - Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel

2 AJÁNDÉK KIRÁNDULÁS - Szingapúr városnézés és Marina Bay fényshow

-5% ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY - 2022. jún. 30-ig!

Hajózzon és fedezze fel velünk Ázsia legszebb partjait és metropoliszait a Spectrum of the Seas luxushajójával! A Royal Caribbean International egyik legújabb tengerjáró hajójával indulunk Szingapúr kikötőjéből! A hajóút előtt felejthetetlen két napot töltünk ebben a gyönyörű városállamban! Csoportos hajóutunk során ellátogatunk Malajziába, Kuala Lumpurba és Penang szigetére, eltöltünk egy napot Phuket szigetén Thaiföldön és egy egész napunk lesz mindent kipróbálni a lélegzetelállító Spectrum of the Seas luxus óceánjáró hajón!


Időpont: 2022. október 22 - 31. - (10 nap - 8 éj)

Utazás: menetrendszerinti Emirates járatokkal, egy átszállással
 
Tervezett menetrend:
Budapest - Dubai     16:00 - 23:20 EK112
Dubai - Szingapúr    03:05 - 15:00 EK354
 
Szingapúr - Dubai    00:30 - 04:10 EK353
Dubai - Budapest     10:35 - 13:35 EK111
 
Elhelyezés: 3 éjszaka a Copthorne King’s szállodában Szingapúrban reggelivel, 5 éjszaka a Spectrum of the Seas 4*+ luxushajó választott kategóriájú kabinjában
 
A hajó útvonala: Szingapúr – Kuala Lumpur, Malajzia – Penang, Malajzia – Phuket, Thaiföld – tengeren - Szingapúr
 
Ellátás: reggeli Szingapúrban teljes ellátás a hajó fedélzetén korlátozott italfogyasztással: reggeli, ebéd, vacsora napközbeni étkezési lehetőség, korlátozott italfogyasztással (ingyenesen fogyasztható italok: amerikai hosszú kávé, tea, tej, jeges víz, jeges tea, limonádé.) 
 
Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri Budapestről.
 
Minimum létszám: 20 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)
 
 
RÉSZLETES PROGRAM:
 
1–2. nap (2022.10.22-23.) Elutazás.  
Indulás Budapestről a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről a délután órákban az Emirates   menetrendszerinti járataival egy átszállással Szingapúrba. Megérkezés másnap a délutáni órákban transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Szabad program.
 
3. nap (2022.10.24.) Szingapúr.
Reggeli után délelőtt félnapos autóbuszos városnézéssel megismerkedünk Szingapúr városával és nevezetességeivel magyar idegenvezetővel. A program során megtekintjük a legfontosabb látnivalókat: Little India - az egyik legizgalmasabb városrész, Merlion szobor, mely Szingapúr jelképe, Parlament épülete, Nemzeti orchidea kert és még sok minden más! Délután szabadprogram!
 
4. nap (2022.10.25.) Szingapúr.
Délelőtt szabad program a szállodában vagy városban. Délután szabadprogram vagy fakultatív program: Gardens by the Bay fényshow.  A Gardens by the Bay-t az a víziója vezérelve, hogy a kertek világa legyen, amelyet mindenki birtokolhat, élvezhet és ápolhat. A Gardens by the Bay számos díjat és elismerést szerzett, köztük 2012-ben a Világ Év Építője díjat, 2013-ban a President's Design Award díját! Ebben a csodálatos környezetben megismerkedhetünk ritkán látható növényekkel, délutánonként és esténkét pedig egy fantasztikus fényshow veszi kezdetét a szuper fák között zenével. 
 
5. nap (2022.10.26.) Felszállás a hajóra
Reggeli után a délelőtti órákban transzfer a kikötőbe. Felszállás a Spectrum of the Seas hajóra. Ebéd a hajón, kora délután a kabinok elfoglalása, kihajózás Szingapúr kikötőjéből 16:30 h-kor! 
 
6. nap (2022.10.27.) Kuala Lumpur, Malajzia 
Kikötés a reggeli órákban Kuala Lumpur kikötőjében Port Klangban. Kuala Lumpur Malajzia nyüzsgő fővárosa, melynek közel kétmillió lakosa van. A felhőkarcolók és a történelmi építészet stílus jegyei gyönyörűen keverednek a városban.
Fakultatív program: hamarosan.
A hajónk este 18:00 h-kor fut ki a kikötőből.
 
7. nap (2022.10.28.) Penang, Malajzia
Megérkezés a reggeli órákban Penang-szigetére. A Malajzia észak-nyugati részén elterülő szigetállam fontos kereskedelmi központ India, Kína és Nagy-Britannia között, emellett történelmi, kulturális szerepet tölt be. A sziget gyönyörű fővárosa George Town, melyet mindenkinek látni kell.
Fakultatív program: hamarosan. 
 
8. nap (2022.10.29.) Phuket, Thaiföld
Reggeli órákban megérkezés Phuket szigetére. Vár minket a világ leghíresebb szigete, akár strandolni, akár kirándulni szeretnénk. Érintetlen strandok, gyönyörű kék tenger és csodálatos természeti környezet rögtön megérti miért hívják a szigetet Thaiföld gyöngyszemének.
Fakultatív program: hamarosan.
Kihajózás 18:00 órakor.
 
9. nap (2022.10.30.) Tengeren
Mai napunkat a tengeren töltjük. Szabad program a luxushajónk fedélzetén. Fedezze fel hajónk fantasztikus szolgáltatásait.  Sétáljon a Promenadon, pihenjen és lazítson a Pool Deck  vagy Solarium medencéiben és a jacuzzikban. Választhat aktív kikapcsolódást is, úgymint a FlowRider szörfmedencét, a mászófalat vagy Skypad-et.  Egész nap üzletek és hangulatos bárok várják. Este is számtalan lehetőség közül választhat, megnézhet egy Broadway musicalt a színházban, vagy egy felejthetetlen show-t a Two70 loungeban. 
 
10. nap (2022.10.31.) Szingapúr 
Megérkezés a reggeli órákban Szingapúr kikötőjébe! Reggeli után leszállás hajóról. Egy egész napos program veszi kezdetét Szingapúrban! Ellátogatunk a kínai negyedben, mely abból a szempontból a világon egyedül álló, hogy ez az egyetlen hely a Buddhista templommal, Hindu templommal és mecsettel is találkozhatunk. Itt lesz lehetőségünk megkóstolni a helyi gasztronómiai remekeket. A Chinatown után a következő megállunk a híres Marina Bay lesz. Itt megcsodálhatjuk Szingapúr ikonikus épületét! A torony tetején található SkyParkból gyönyörű látvány tárul elénk. Itt található Szingapúr legkedveltebb bevásárló központja,ahol természetesen Ön is vásárolhat! Az esti Marina Bay fényshow után transzfer a repülőtérre hazautazás. 
Hazaérkezés 2022.10.31-énkora délután órákban Budapestre!
 
ÁRAK:
Amennyiben Forintban történik a befizetés, akkor a számla kiállításának napján érvényes Raiffeisen Bank valuta eladási árfolyama az átváltás alapja.
ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31. ÁZSIA ARCAI, SZINGAPÚR, THAIFÖLD, MALAJZIA- Csoportos hajóút az őszi szünetben magyar idegenvezetővel - 2022.okt. 22-31.
A részvételi díjak tartalmazzák: 
 • repülőjegyet Budapest – Szingapúr – Budapest útvonalra turista osztályon
 • transzferek
 • hajóút előtt 3 éjszaka szállás reggelivel Szingapúrban
 • 5 éjszaka szállás a hajón a választott kategóriájú kabinban
 • a hajón teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora és napközbeni étkezési lehetőség)
 • korlátozott italfogyasztással (ingyenesen fogyasztható italok: amerikai hosszú kávé, tea, tej, jeges víz, jeges tea, limonádé),
 • medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használata, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése,
 • ajándék félnapos Szingapúr városnézés
 • ajándék egésznapos program Szingapúrban
 • kikötői illetékeket és díjakat,
 • repülőtéri illetékeket és díjakat,
 • szervízdíjakat,
 • magyar idegenvezető az út teljes időtartamára.
A részvételi díjak nem tartalmazzák: 
 • útlemondási biztosítás – 2 % a részvételi díjra
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás,
 • személyes fogyasztás – internet, minibár, italok, spa, masszázs
 • parti és a szárazföldi fakultatív kirándulások
 
A repülőtéri illeték nem visszatéríthető.A fakultatív kirándulások változtatására fenntartjuk a jogot.