Costa Firenze hajóutak

Hajóutak a Costa Firenze luxushajó fedélzetén!

Élvezze a Costa hajótársaság legújabb hajójának a szolgáltatásait a Földközi-tengeren és az Arab-öböl térségében Dubaiból!

A Costa Cruises hajótársaság 2020 decemberében forgalomba állította legújabb a hajóját a Costa Firenze luxus hajót. Mint minden Costa hajó, A Firenze is egy tematika köré terveződött ez pedig az olasz reneszánsz szépsége!

Hajó belső kialakítása, a közösségi terek, a kialakítása az olasz reneszánsz nagyszerűségét mutatja be nekünk a tengeren.


 


Hajó neve: Costa Firenze

Forgalomba állt: 2020. december

Hossz: 324 m

Legnagyobb szélesség: 34 m

Fedélzeti szintek száma: 20 deck

Legnagyobb sebesség: 22 csomó

Bruttó regisztertonna: 135.225 tonna

Utasok maximális létszáma: 4232 - 5260 fő

Teljes személyzet: 1.278 fő

Elektromos áram: 110 / 220V

A Costa Firenze tengerjáró hajó a Földközi-tenger térségében kezdi meg szolgálatot, 7 éjdzakás mediterrán hajóútjai során, Spanyol, Francia és Olasz kikötőket fog érint. A nyári szezon után a hajó elindul Dubaiba.

Több mint 13 étterem, 7 bár, és tengerre néző nyílt terek várják, ahol gyönyörködhet a tenger szépségében.Kérje ajánlatunkat, foglalja le hajóútját a Costa Firenze luxushajóra.

Costa Firenze hajóutak Costa Firenze hajóutak Costa Firenze hajóutak Costa Firenze hajóutak Costa Firenze hajóutak Costa Firenze hajóutak Costa Firenze hajóutak