Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón

KIHAGYHATATLAN AKCIÓ A 2019. ÉV LUXUSHAJÓJÁRA! - NYUGAT-KARIB 7 ÉJSZAKÁS HAJÓÚT: 2020.02.16-23. - már 1.000 EUR-tól/fő/hét - Ablakos tengerre néző kabinban

Az ajánlat azoknakszól akik szeretik a különleges utazásokat, prémium szolgáltatásokat kedvező áron, és az egyénre szabott ügyintézést a teljes út megvalósítása során.

EXKLÚZÍV, MERT:
  • a Celebrity Edge ÚJ, legkorszerűbb, gyönyörű luxushajó; vízre bocsájtás időpontja: 2018. november 22. 
  • prémium kategóriás különleges design kabinok és legmagasabb színvonalú szolgáltatások a hajó fedélzetén
  • az Ön igényei szerint alakítjuk és szervezzük meg a hajóút előtti Miami nyaralását javasolt programokkal (igény szerint magyar nyelvű idegenvezetéssel)
  • kedvezményes repülőjegy ügyintézés - utazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal
Időpont: 2020. február 16 - 23. - (8 nap / 7 éj)
 
Utazás: egyénileg
 
Elhelyezés: 7 éjszaka a Celebrity Edge választott kabinkategóriájában
 
Ellátás: teljes ellátás a fedélzeten, korlátozott italfogyasztással
 
RÉSZLETES PROGRAM
 
Javaslunk Miamiban min. 2 éjszaka eltöltését a hajó indulása előtt.
 
1. nap
Felszállás a világ egyik legújabb és legmodernebb tengerjáró hajóinak egyikére, a Celebrity EDGE-re. Kabinok elfoglalása és vacsora a fedélzeten. Hajó útvonalának és programajánlatának megfelelően utazás a Nyugat-karib térségben, Thanksgiving ünnepi hangulattal és vacsorával.
 
2. nap Key West, Florida - USA
Florida Keys és Key West egy 290 km-es sziget csoport Floridától dél-keletre. A legendás Key West több mint 400 éves múltra tekint vissza, leghíresebb lakosa Ernest Hemingway akinek a háza múzeumként működik és látogatható. A város bővelkedik történelmi nevezetességekben és látnivalókban: Az USA legdélebbi szárazföldi pontja a Whitehead utcában, a világítótorony múzeum fantasztikus panorámával, a Duval street és a Mallory tér ahol zsonglőrök és utcazenészek szórakoztatnak minket.
 
3. nap (vízen)
Fedezze fel a fantasztikus EDGE hajó szolgáltatásait,kávézók, bárok éttermek kínálatát, vagy töltse a napot a fedélzeten és a medencék partján.
 
4. nap: Costa Maya, Mexikó
Puerto Costa Maya, Mexikó délkeleti partján a Yucatán félszigeten található, ahol nyugodtan szánhatjuk az egész napot pineésre, strandolásra, fürödhetünk Mexikó legszebb homokos strandján és snorkelingezhetünk gyönyörű korallzátonyainál. Hajó kikötőjétől néhány lépésre Costa Maya kis településén az üzletek, éttermek mellett számos látnivaló nyújt izgalmas kulturális élményt, vagy meglátogathatjuk Chacchoben-t, az ősi maja falu maradványait is 
 
5. nap: Cozumel, Mexikó
Cozumel a Yucatán-félszigettől kb. 20 km-re lévő tengerparti üdülőhely. Kikötésünk során érdemes felkeresni a közelben lévő Tulum ősi maya várost. Cozumel igazi karibi hangulatú hely hófehér tengerpartjával, pálmafáival. Nézzük meg a helyi piacot, ahol természetesen vásárolhatunk is.
 
6. nap nap Georgetown, Kajmán-szigetek
A kalózok régi rejtekhelye ma már igazi turista paradicsom. 1503-ban Kolombusz Kristóf járt itt először a sok teknős láttán Los Tortugasnak nevezte el. Gyönyörű strandjait minden évben beválasztják a világ legszebb partjai közé, melyek a könnyű búvárkodók igazi paradicsoma is. Az egyik leghíresebb a hétmérföldes part, ide mindenképpen látogassunk el.
 
7. nap (vízen)
Pihenjen, sportoljon a hajó fedélzetén és vegyen részt a hajó végtelen kínálatú programjain.
 
8. nap
Érkezés a reggeli órákban, reggeli után kijelentkezés a hajóról. 
 
RÉSZVÉTELI DÍJAK: 
Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón Karibi kalandozás a Celebrity Edge luxushajón
A részvételi díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
• 7 éjszaka szállást a kiválasztott kabinkategóriában
• A hajón teljes ellátást, korlátozott italfogyasztással
• a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát (kivéve wellness programok, pl. masszázs)
 
A részvételi díj az alábbiakat NEM tartalmazza: 
• kikötői illeték: 127 EUR/fő • Szervízdíj: 94 EUR/fő
• személyes fogyasztás (telefon, minibár, italok, internet, stb),
• parti kirándulások a hajóút során (fakultatív) 
• kikötőbe utazás és visszautazás költségét
• baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, storno biztosítás
• ESTA engedély
 
Útlevél és vízum: A hajóut megrendelésekor az indulás napjától számított 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. Magyar állampolgároknak az USA-ba érvényes ESTA igazolás szükséges.
Pótágyas kabinokra vonatkozó ajánlatainkért és gyermekkedvezményekért, illetve 1 ágyas kabinfelárral kapcsolatban érdeklődjék irodánkban!