NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06.

Nyugat-Karib térség csoportos hajóút a legújabb MSC Seascape luxushajóval 2023. feb 24.-márc 06. 

Indulás a nyüzsgő Miami városából, kikötünk Mexikóban Costa Maya partjainál, George Townban a Kajmán-szigetek fővárosában, Jamaikában, ahol strandolhatunk vagy Dzsungel túrán vehetünk rész.

Természetesen nem hagyjuk ki az MSC hajótársaság privát-szigetét Ocean Cay-t sem.

Egy Karib-tengeri hajóút tökéletes kikapcsolódás és feltöltődés a hűvös őszi hétköznapokon. Legyen részese egy igazán napsütötte és élményekben gazdag hajóútnak! Ringatózzon az MSC Seascape minden kényelemmel felszerelt fedélzetén, kapcsolódjon be a szórakoztató programokba, kényeztesse magát az Aurea Spa-központban és élvezze a különleges kikötési pontokat!

Az MSC Seascape új hajó Karib-tengri luxushajóútjain izgalmak, élmények, és fantasztikus látnivalók várják Önt! A gyönyörű kék tengerpartok, a fehér homokos strandok és a dzsungelek vilgán túl felfedezheti a mexikói maja romvárosokat is. Jamaika és Kajmán-szigetek mellett egy felejthetetlen napot eltöltünk az MSC Cruise privát-szigetén Ocean Cay-en a Bahamákon is! A hajóút előtt a floridai Miamit is felfedezhetik, ahol két napot töltünk.
 
Időpont: 2023. február 24 - március 06. - 11 nap/ 9 éj
 
Utazás: menetrendszerinti járattokkal átszállással és az MSC Seascape luxushajóval.
 
Elhelyezés: 2 éj Miamiban középkategóriájú szállodában és 7 éj az MSC Seascape luxushajó a választott kategóriájú kabinjában
 
Ellátás: Miamiban reggeli, a hajón teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora és napközbeni étkezési lehetőség), korlátozott italfogyasztással (reggilehez italok, napközben víz fogyasztás)
 
Hajó útvonala: Miami, Florida - Ocean Cay, Bahamák (MSC Privát-sziget) - tengeren - Ocho Rios, Jamaika - George Town, Kajmán-sziget - Costa Maya, Mexikó - tengeren - Miami
 
Idegenvezető: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri Budapestről
 
RÉSZLETES PROGRAM:
 
1. nap Budapest - Miami (2023.02.24)
Elutazás repülőgéppel Budapestről Miamiba átszállással. Transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása után szabadprogram. Miami Florida legnépesebb városa, amely néhány éve elnyerte Amerika legtisztább városa címét, köszönhetően egész évben tiszta levegőjének és rendezett utcáinak. Szállás Miamiban.
 
2.nap Miami (2023.02.25)
Reggeli a szállodában, majd félnapos fakultatív program lehetőség az Everglades Nemzeti Parkban. Az UNESCO Világörökség listáján is szereplő parkban légpárnás motorcsónakokon utazva csodálható meg a gazdag növény és állatvilág. Az édesvizű mocsár területén különböző páfrány, orchidea, mahagónifa és pálmafa mellett előfordul kócsag, pelikán, flamingó, aligátor, és szerencsés esetben virginiai szarvas, vagy akár párduc is. A csónakokkal történő utazás után részvétel egy aligátor bemutatón, majd visszautazás a szállodába. Késő délután szabad program. Szállás Miamiban.
 
3.nap Miami (2023.02.26.)
Reggeli a szállodában. Kijelentkezés után transzfer a kikötőbe, bejelentkezés a hajóra. A kabinok elfoglalása, majd vacsora és szállás a hajón. 
 
4.nap Ocean Cay, Bahamák (2023.02.27.)
Kora reggel kikötés Ocean Cay szigetén. Ez a nap a felhőtlen pihenésé paradicsomi környezetben az MSC hajótársaság saját karibi szigetén! A varázslatos sziget a Bahamákhoz tartozó Bimini-szigetcsoport egyike és védett tengeri rezervátum. A hajótársaságok saját szigetei közül ez a legnagyobb területű. 3,5 kilométernyi partszakasz hat csodálatos stranddal (az egyik kimondottan gyerekes családok számára), vízisport-tevékenységek, bahamai falu, éttermek, bárok és spa gondoskodik az itt eltöltött nap felejthetetlen élményeiről. Vacsora és szállás a hajón.
 
5.nap - Tengeren (2023.02.28.)
Egész napos hajózás a tengeren Jamaica irányába. Ezen a napon mindenki felfedezheti az MSC Seashore világát, mely az MSC egyik legújabb hajója, s 2021-ben bocsátottak vízre. A hajó szolgáltatásai közé 10 étterem (köztük három főétterem, új, tengerre néző helyszín a speciális éttermek számára a 8. szinten, új étterem az Aurea vendégek számára), 20 bár, úszómedencék és jacuzzik, interaktív vízi- és élménypark, F1 szimulátor, rafting szimulátor, színházterem, diszkó, kaszinó, 5D mozi, MSC Aurea Spa luxus kezelésekkel, modern Technogym gépekkel felszerelt tágas edzőterem, gyerekklubok minden korosztálynak: az 1-3 éves kicsik számára Chicco bébiklub, a 3-6 éveseknek miniklub, a 7-11 éveseknek Lego juniorklub, a 12-14 és a 15-17 éveseknek két tinédzserklub tartozik. Egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe. Vacsora és szállás a hajón.
 
6.nap - Ocho Rios, Jamaika (2023.03.01.)
Kikötés a reggeli órákban. Tervezett félnapos fakultatív kirándulás a szigetország egyik leghíresebb turistalátványosságához, a gyönyörű természeti környezetben található Dunn’s River vízeséshez, ahol festői zuhatagok sokasága fogadja a látogatókat. A víz mészkőteraszokon keresztül ömlik a kristálytiszta Karib-tengerbe. A híres vízesésben akár fürdeni is lehet, vagy szakképzett vezető segítségével felmászni a 183 méter magas mészkőterasz tetejére. Ezt követően utazás a Delfin-öbölhöz, ahol a nap fénypontjaként lehetőség nyílik együtt úszni a delfinekkel. A parkban más állatfajok is láthatók, többek között egzotikus hüllők, iguánok és színes madarak. A „Little Port Royal” a kalózok izgalmas múltját mutatja be és kitűnő szórakozás minden korosztály számára. A program végén ajándéktárgyak vásárlására is van lehetőség. Vacsora és szállás a hajón.
 
7.nap - George Town, Kajmán-szigetek (2023.03.02.)
Kikötés a reggeli órákban a Kajmán-szigetek fővárosában, Georgetown-ban. A tervezett félnapos fakultatív program keretében először George Town-on halad át az út. A panoráma városnézés során először a kormányzó rezidenciája tűnik fel, majd ezt követi a következő látnivaló a sziget tengeri teknős farmja, amely a maga nemében egyedülálló a világon. A farm 1968-ban kezdte meg működését és az 1970-es évek közepére már közel 100.000 teknősnek adott otthont, melyet napjainkban évente közel 500.000 turista keres fel. Továbbutazás a Tortuga Rum Cake tortagyárba, ahol a világ leghíresebb rumos tortáját lehet megkóstolni, majd utazás a ˝Pokolba˝, a Hell elnevezésű fekete mészkőképződmények csoportjához. A turistalátványosság főként nevének köszönheti hírét, hiszen nem mindenki küldhet képeslapokat a pokolból. Vacsora és szállás a hajón.
 
8.nap - Costa Maya, Mexikó (2023.03.03.)
A délelőtti órákban érkezés Costa Maya kikötőjében. Tervezett félnapos fakultatív kirándulás Chacchoben zarándokhelyre. Az első emberi települések Chacchoben területén Kr.e. 1000 körülre vezethetők vissza. Ezért is meglepő, hogy az egyik piramis stukkófalain még mindig látható némi eredeti vörös festék, míg egy templomban a Vénusz bolygó csillagászati helyzetét ábrázoló falfestmény állta ki az idő próbáját. Bátor és aktív szelleműek megmászhatják a Gran Basamento piramist, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a vidékre. A program során ismerkedés a környék változatos vadvilágával és a mai napig használatos maja gyógynövényekkel. Visszautazás a hajóra. Vacsora és szállás a hajón.
 
9.nap - Tengeren (2023.03.04.)
Egész napos hajózás a tengeren Miami irányába, mely során mindenki élvezheti a hajó nyújtotta kényelmi szolgáltatásokat. A medence partján kényelmes napozóágyakból lehet gyönyörködni a tengerre nyíló kilátásban. Vacsora és szállás a hajón.
 
10.nap - Miami (2023.03.05.)
Reggel érkezés Miamiba. A délelőtti órákban kijelentkezés a hajóról, majd transzfer a repülőtérre. Útközben panoráma városnézés Miamiban. Hazautazás a késő délutáni órákban.
 
11.nap - Budapest (2023.03.06.)
Érkezés Budapestre a reggeli órákban.
 

VÁLASZTHATÓ ITALCSOMAGOK:
 
Gyermek italcsomag (3-20 éves korig): 49 000 Ft/fő
Alkoholmentes italcsomag:75 000 Ft/fő
Easy alkoholos és alkoholmentes italcsomag:105 000 Ft/fő
Easy Plus alkoholos és alkoholmentesitalcsomag: 143 000 Ft/fő
Prémium Extra italcsomag: 199 000 Ft/fő
 
Az egy kabinban lakóknak ugyanaz az italcsomag választható, és a kabinban lakók mindegyikének meg kell vásárolnia a választott italcsomagot. Az előre vásárolt italcsomag esetén a hajótársaság az italcsomagban szereplő italokra további szervizdíjat nem számol fel.
 
FAKULTATÍV PROGRAMOK:
Jamaica: 70 000 Ft/fő
Kajmán-szigetek: 36 000 Ft/fő
Costa Maya: 46 000 Ft/fő
 
A fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri.
 
ÁRAK:
NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06. NYUGAT-KARIBI ÁLOM - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel - MSC Seascape luxushajóval - 2023. feb. 24 - márc. 06.
A Részvételi díjak tartalmazzák:
 
utazás repülőgéppel, Budapest – Miami – Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon
transzfereket légkondicionált autóbusszal
2 éjszakai szállás Miamiban helyi négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban reggelivel
7 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában kétágyas elhelyezéssel
teljes ellátás a hajóút során (reggel, ebéd, vacsora és napközbeni étkezési lehetőség)
korlátozott italfogyasztással (automatából adagolható víz, valamint forró vizet tea- és kávékészítéshez)
repülőtéri illetéeket, kikötői illetéket és kötelező szervizdíjat
félnapos kirándulás az Everglades Nemzeti Parkban és félnapos panoráma városnézés Miamiban
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata
magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során
az útlemondási biztosítást
 

A részvételi díjak nem tartalmazzák:
 
fakultatív kirándulások
választható italcsomagokat
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
ESTA belépési engedély