PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október

Ajándék Miami városnézéssel és kirándulással az Everglades Nemzeti Parkba

Élvezze a napsütést és a türkizkék Karib-tengert az őszi szünetben. Fedezze fel velünk Miami és Key West látnivalóit és napozzon a Royal Caribbean fantasztikus privát-szigetén Labadee-n!

5% előfoglalási kedvezmény – 2021.02.15-ig, fizetendő előleg 20% - 2021.03.15-ig!


Időpont: 2021. október 22 – 30. 9 nap/ 7 éj

Utazás: LOT menetrendszerinti járatával 1 átszállással.
 
Tervezett menetrend:
Odaút:
Budapest – Varsó 07.00 – 08:20 LO 540
Varsó – Miami 12.05 – 17.25 LO 029 
Visszaút: 
Miami – Varsó 19:55 – 12.15 LO 030  okt. 29. – 30.
Varsó – Budapest 15:25 – 16:50    LO 537  okt. 30
 
Elhelyezés: JW Mariott Hotel 4*- Miami, Radiance of the Seas luxushajó.

Hajó útvonala: Miami – tengeren – Labadee, Royal Caribbean Privát-sziget – tengeren – Key West – Miami.

Ellátás: Miamiban reggeli, teljes ellátás a hajó fedélzetén (korlátozott italfogyasztással).

Idegenvezető: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri Budapestről.

Minimum létszám: 16 fő (fakultatív programokon 10 fő).
 

RÉSZLETES PROGRAM:
 
1. nap (2021.10.22.):
Elutazás Budapestről Miamiba – varsói átszállással. Megérkezés a délutáni órákban, transzfer a szállodába. Szobák elfoglalása, szabadprogram.
 
2. nap (2021.10.23.):
Reggeli után városnézés az art deco stílusú városban, Miamiban. Vár ránk Miami Beach, mely varázslatos tengerpartja mellett rengeteg más izgalmat is tartogat. Itt található az óceánpart főutcája, a pálmafákkal szegélyezett Collins Avenue. Ez az útszakasz ad helyet a város számos ragyogó történelmi szállodájának, és felkapott szórakozóhelyének. Ellátogatunk Miami Art Deco negyedébe is, ahol a 20. század becsben tartott építészeti remek művét csodálhatjuk meg. Az Art Deco stílus jegyében készült épületeket egyszerre jellemzi az élénk színhasználat, az egyszerű vonalvezetés és a hollywoodi csillogás.
 
3. nap (2021.10.24.):
Reggeli után szabadprogram a transzferig. A hajóút 17.00-kor indul Miami kikötőjéből (a tervezett útvonal és konkrét indulási időpont változtatási jogát a hajótársaság fenntartja. Kezdetét veszi az 5 éjszakás csodautazás a nyugat-Karib térségben.
 
4. nap (2021.10.25.):
Egész nap az óceánon, hajózás, pihenés. Fedezzük fel a Radiance of the Seas hajót. Míg a gyerekek elfoglalják az Adventure Ocean gyerek központot, a felnőttek pihenhetnek a medencéknél vagy a Sky Barban. Különböző Lounge-okban lazíthatunk, ellátogathatunk a Fitness központba, vagy családi minigolf és mászófal bajnokságot rendezhetünk.
 
5. nap (2021.10.26.):
Reggel kikötés Labadee-n, a Royal Caribbean privát szigetén, ahol egész nap élvezhetjük a fantasztikus szolgáltatásokat. Napozhatunk és pihenhetünk a finom homokos tengerparton egész nap, de ha valami izgalmasra vágyunk, akkor a világ leghosszabb drótkötél pályáján csúszhatunk a tengerpart felett, vagy bobozhatunk a tengerparton. Fakultatív program: hamarosan.
 
6. nap (2021.10.27.):
Egész nap az óceánon, hajózás, pihenés. Ismét a Radiance of the Seas hajó kerül a középpontba. Pihenjük ki Labadee napját a fedélzeti napozón, de akár focizhatunk és kosárlabdázhatunk is. Ellátogathatunk a Spa & Wellness központba is térítés ellenében. Kipróbálhatjuk a fantasztikus speciális éttermek egyikét egy finom ebédre, vacsorára.
 
7. nap (2021.10.28.):
Reggel kikötés Key Westen. Itt található az Egyesült Államok legdélebbi pontja, a sziget ezen pontja közelebb van Havannához, mint Miamihoz. A hangulatos és különleges város remek hangulata és különleges pasztellszínű házai mindenkit magával ragadnak. Fakultatív program: hamarosan
 
8. nap (2021.10.29.):
Reggel megérkezés Miamiba, a hajóról való kiszállás után Everglades Nemzeti Park program: buszos utazás az Everglades Nemzeti Parkba, a krokodilok és más vadállatok közé. Ez egy természeti csoda csupán néhány kilométerre Miami nyüzsgő központjától, a világ legnagyobb kiterjedésű mocsara, ráadásul igen gazdag a növény- és állatvilága. A nap folyamán részt veszünk egy „airboat ride"-on, amin légpárnás motorcsónakkal járjuk be a parkot. Közelebbről is megismerkedünk a rejtelmes mocsárvilággal, és találkozunk jellegzetes állataival, a flamingókkal, kócsagokkal és aligátorokkal. A kirándulás fénypontja az aligátorfarm meglátogatása, ahol több, mint 3000 példány vár ránk! Kora este transzfer a reptérre, éjszaka a fedélzeten.
 
9. nap (2021.10.30.):
Megérkezés Budapestre – varsói átszállással.
 
 
RÉSZVÉTELI DÍJAK: 
 
PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október PIHENÉS AZ ŐSZI SZÜNETBEN – Csoportos karibi hajóút magyar idegenvezetővel 2021 október
A csomag ár tartalmazza:
 • repülőjegyeket a teljes útvonalra turista osztályon
 • repülőtéri illetékeket és díjak (kb. 110.000 Ft. / fő)
 • transzferek
 • 2 éj szállást Miamiban 4*-os szállodában reggelivel
 • 5 éjszaka szállást a hajón az Ön által választott kabinkategóriában
 • teljes ellátást a hajó fedélzetén korlátozott italfogyasztással
 • kikötői illetékeket és díjakat (kb. 109 EUR/ fő)
 • szervíz díjat (65 EUR/ fő)
 • városnézés Miamiban magyar idegenvezetővel
 • kirándulás az Everglades nemzeti parkba magyar idegenvezetővel.
A csomag ár nem tartalmazza:
 • ESTA engedély ( kb. 20 USD/fő) – az iroda intézi, annak, akinek nincs érvényes,  indulás előtt kb 1 hónappal, visszautazástól számított 6 hónapig érvényes útlevél szükséges !
 • italfogyasztások, egyéb költségek – nem kötelező
 • útlemondási biztosítás - nem kötelező
 • utasbiztosítás – nem kötelező
   
ITALCSOMAGOK:
Refreshment csomag: Prémium kávék és teák, palackos ásványvíz (szénsavas és szénsavmentes), frissen facsart gyümölcslevek, alkoholmentes koktélok, Fontain Soda termékei (Coca-Cola termékek), Freestyle italautomaták termékei (ahol elérhető), Coca-Cola ajándékpohár.
Nem tartalmazza: alkoholos termékek, egyéb (nem az ajándék pohárral működő) automaták termékei, 12 USD feletti italok, cigaretták és szivarok, emléktárgyak, mini bár termékei, szobaszervíz.
Ár: $26.00 / fő / nap - Előre foglalás esetén: 18 EUR / éj
 
Deluxe csomag: Minden ital, ami a hajó fedélzetén elérhető max. 12 USD értékig, üdítőitalok, alkoholos és alkoholmentes koktélok, égetett szeszes italok, likőrök, borok, sörök, szénsavmentes és szénsavas ásványvizek, frissen facsart gyümölcslevek, prémium kávék és teák. 40% kedvezmény a palackonkénti 100 USD alatti értékű borokból és 20% kedvezmény a palackonkénti 100 USD feletti értékű borokból. Coca-Cola ajándék pohár.
Nem tartalmazza: Egyén (nem az ajándék pohárral működő) automaták termékei, 12 USD feletti italok, cigaretták és szivarok, emléktárgyak, mini bár termékei, szoba szerviz.
Ár: $55.00 / fő  / nap Előre foglalás esetén: 48 EUR / éj


A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 350 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy az utazásszervező legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.** A repülőtéri illeték nem visszatéríthető. A fakultatív kirándulások változtatására fenntartjuk a jogot.