Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay!

CocaCay, Bahamák - Royal Caribbean International privát szigete - álom hajóút, álom szigeten 2023-2024!

Teljesen megújult a Royal Caribbean hajótársaság Privát-szigete CocoCay, amit a karibi és bahamai hajóutak többsége legtöbbje érintCocoCay – A tökéletes nap a karibi hajóútak alatt! Próbálja ki és élvezze a Karib-tengeri hajóutak világát!

Megújította Royal Caribbean hajótársaság a bahamai privát-szigetét Cococay-t. Bahamát és a bahamai hajóutak nem igazán kell bemutatni senkinek, igazi nyári idő, örök napsütés, kék ég, gyönyörű szép tenger, fantasztikus strandok koktélok a tökéletes nyaralóhely! Élje át a karibi hajóutakat CocoCay érintésével.

Kilenc csodálatos luxushajó és hajóutak, melyek kikötnek CocoCay szigetén:
 


COCOCAY CÉLJA, HOGY A TÖKÉLETES KARIBI HAJÓÚT LEGTÖKÉLETESEBB NAPJA LEGYEN A PERFECT DAY at COCOCAY és a karibi hajóutak!
 
CocoCay-t érdemes bemutatni mindenkinek mit is lehet csinálni, hajóutak kikötéseinek alkalmával. A felújítás teljes költsége kb. 200 millió dollár volt.
 
ATTRAKCIÓK:
 
THRILL WATERPARK – Aqua park
Ha bátor vagy és nagy a kalandvágyad, az Aqua Parkban megtalálod a számításaidat. Észak-Amerika legmagasabb vízi csúszdája itt található a Daredevil’s peak, mely 135 m magasról indul. Ha már a legmagasabb a Karib-szigetek legnagyobb hullámmedencéje is CocoCay-en található.
 
UP AWAY – Kilátó
Ha szereted ha érzed az adrenalint, akkor az Up, Up and away hőlégballon kilátón a helyed. A 120 méter magasba emelkedő kilátó páratlan és gyönyörű kilátást nyújt a Bahamákra.
 
SPLASHAWAY BAY – Gyermek vízipark
A gyerekek paradicsoma a Spalshaway gyermek vízi park. Hihetetlen medencék, élmények, csúszdák, szökőkutak, vízköpők várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.
 
COCO BEACH CLUB – Vízi bungallók, bárokkal medencékkel
A Coco Beach Club a pihenés paradicsoma. Csak dőljünk hátra és élvezzük a látványt a bungallónkból. Lazíthatunk az édesvízi medencékben.
 
CAPTAIN JACK’S – Csónak bár és büfé
Az igazi karibi hangulatú étterem büfé, koktélokkal, falatokkal ételekkel remek zenével.
 
OASIS LAGOON – Óriás medence, privát bungallókkal
Az Oasis lagoon a Karib-szigetek legnagyobb édesvízi medencéje. Számos nyugodt öblöt alakítottak ki benne ahol tudunk pihenni. A medencébe beléphetünk a gyerek barát sekély bejáratnál, vagy fejest ugorhatunk az úszó medence részen. Mindenképpen jussunk el a medence bárjához!
 
CHILL BEACH
A nyugodt pihenés strandja.
 
SOUTH BEACH
Sportok kedvelőinek a hely.

Az árak a szezonok legkedvezőbb árai, melyek indulásonként és hajónként a telítettség függvényében változnak!

Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
e-mail: info@karibihajoutak.hu

A Royal Caribbean hajótárság megalakulása óta az újítások és innovatív megoldások mestere, akkor a tengerjáró hajókról, akár a hajóutak útvonalairól, luxushajók szolgáltatásairól, akár a szárazföldi programokról legyen szó. A hajótársaság a Karib-szigetek térségében 2 privát szigettel rendelkezik, melyeken a hosszabb vagy rövidebb hajóutak kikötnek. A Bahamákon található sziget a CocoCay, melynek felújításával az volt a cél, hogy a luxushajók nyújtotta szolgáltatásokat, át vigye a szárazföldre is. Szeretnék azt, hogy a kikötések alkalmával ugyanazt a felejthetetlen élményt adja a társaság, mint a hajón. Ezen hosszútávú koncepció első része a CocoCay felújítása.
 
Kilenc csodálatos luxushajó hajónk és karibi hajóutaunk, melyek kikötnek CocoCay szigetén:
 


 
INGYENES ÉS FIZETŐS SZOLGÁLTATÁSOK:
 
Térítésmentes szolgáltatások, élmények
 • Splashaway Bay – Gyermek vízipark
 • Captain Jack’s gálya
 • Chill Island
 • South Beach
 • Skipper’s Grill
 • Chill Grill
 • Snack Shacks
Térítés ellenében használható szolgáltatások és élmények:
 • Thrill waterpark - 13 csúszda, medencék, élménymedencék, étkezések a Snack shack bárban, nyugágy, törülközők és napernyők használata
  Ár: teljes napra: 44-99 USD / fő
  fél napra: 39-74 USD / fő
   
 • - Thrill waterpark & Zip Line (drótkötélpálya)
  Ár: teljes napra: 99-179 USD / fő
  fél napra: 89-149 USD / fő
   
 • Drótkötélpálya (Zipline)
  Ár: 79 – 139 EUR / fő
   
 • Up Away kilátó
  Ár: 13 éves kor felett 39 – 99 USD / fő
  3-13 éves korig 24-64 USD / fő
  0-3 éves korig: ingyenes
   
 • Coco Beach Club
  Exklúzív strand használata, club house medencék, napozó ágyak, napernyők ingyenes étkezés a The Grill at coco Beach étteremben
  Ár:
  13 éves kor felett 54 – 99 USD / fő
  4-12 éves korig 34-69 USD / fő
  0-3 éves korig: ingyenes
   
 • Captain Jack’s étterem 
  Ár: A la carte étlapon

Az árak a szezonok legkedvezőbb árai, melyek indulásonként és hajónként a telítettség függvényében változnak!

Érdeklődését, ajánlatkérését várjuk az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen az irodánkban!
 
Tel.: +3615013496
 
Mobil: +36706263716
 
e-mail: info@karibihajoutak.hu

Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay! Royal Caribbean hajóutak a Karib-térségben CocoCay!