VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08.

SZILVESZTERI KARIBI HAJÓÚT - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08.

5*-os Karib-tengeri csoportos hajóút all inclusive ellátással szilveszterkor a Celebrity Apex luxushajóval.

-8% előfoglalási kedvezmény - 2022. június .30 - ig!

2 AJÁNDÉK KIRÁNDULÁS: Miami városnézés és az Everglades Nemzeti Park és Miami bevesárlással

Töltse velünk a szilvesztert a Karib-tengeren egy 5*-os luxushajó fedélzetén! Fedezze fel Miami városát és a Kelet-Karib térség legszebb szigeteit a 2019-ben forgalomba állt Celebrity Apex tengerjáró hajóval. Ellátogatunk Puerto Rico fővárosába San Juanba, a felejthetetlen St. Thomas szigetére, a csodálatos St. Maarten szigetére és a híres Maho Beachre, a Brit-Virgin szigetre Tortola városába és a Bahamákra Nassauba. A 8 éjszakás Karib-tengeri hajóút során pedig az 5* all inclusive luxushajónk szolgáltatásait élvezhetjük!

Indulási időpont: 2022. december .28.
Érkezési időpont: 2023. január .08.
Időtartam: 12 nap/10 éj
 
Utazás: menetrendszerinti Air France járatokkal, egy átszállással
Tervezett menetrend: 
Budapest - Párizs 06:00-08:30
Párizs - Miami       10:20-14.45
 
Miami - Párizs       20:05-10.55
Párizs-Budapest   14:30-16:40
 
Elhelyezés: 2 éjszaka középkategóriájú szállodában Miamiban reggelivel, 8 éjszaka a Celebrity Apex 5* luxushajó választott kategóriájú kabinjában
Ellátás: reggeli Miamiban, all inclusive ellátás a hajó fedélzetén: reggeli, ebéd, vacsora napközbeni étkezési lehetőség, valamint alkoholos és alkoholmentes italcsomagm és korlátlan ineternet használat.
 
A hajó útvonala: Fort Lauderdale, Florida – tengeren – San Juan, Puerto Rico – Charlotte Amalie, St Thomas – Philipsburg, St Maarten – Tortola, Brit-Virgin-szigetek – tengeren – Nassau, Bahamák – Fort Lauderdale
 
Hajó: Celebrity Apex 5* - hajóleírás itt
Hajótársaság: Celebrity Cruises 5* - információk, bemutatkozás itt
 
Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri Budapestről.
Minimum létszám: 20 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)
 

RÉSZLETES PROGRAM:
 
1. nap (2022.12.28.) Elutazás.
 
Indulás Budapestről a reggeli órákban az Air France menetrendszerinti járataival egy átszállással Miamiba. Érkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Este szabadprogram.
 
2. nap (2022.12.29.) Miami.
Reggeli után délelőtt megismerkedünk Miami nevezetességeivel félnapos autóbuszos városnézéssel, magyar idegenvezetővel. A kb. 5 órás program során megtekintjük a legfontosabb látnivalókat: Miami luxus villáit, a Miami kikötőt, amely a világ legnagyobb luxushajó kikötője, a híres kubai negyedet Little Havana-t és nyüzsgő, színes főutcáját a Calle Ocho-t, South Beach Art Deco negyedét, a Biscayne-öböl mentén az elegáns Coconut Grove városrészt, az üzleti negyed fő ütőerét a Brickell Avenue-t és a mediterrán hangulatú Coral Gables-t. 
Délután szabad program, strandolhatunk South Beachen vagy sétálhatunk a belvárosban. 
 
3. nap (2022.12.30.) Beszállás a Celebrity Apex hajóra.
Reggeli után indulás Fort Lauderdale kikötőjébe, beszállás a hajóra kabinok elfoglalása. Kihajózás 15:30 órakor.
 
4. nap (2022.12.31.) tengeren
Első napunkat a tengeren töltjük. Szabad program a luxushajónk fedélzetén. Ismerje meg ennek a felejthetetlen luxushajónak a szolgáltatásait.
Igyon egy koktélt a hajó oldalán található Magic Carpet lebegő konzolos teraszon, csodálja meg a tenger látványát a Eden-ből, mely egy 3 szintes üvegfalakkal és előnövényzettel rendelkező Lounge. Próbálja ki a fantasztikus éttermek valamelyikét, vagy pihenjen a fantasztikus fedélzeten a medencék és a jacuzzik mellett. S természetesen ne hagyja ki a fergeteges szilveszteri bulit a hajón!
 
5. nap (2023.01.01.) San Juan, Puerto Rico
Kikötés a délután órákban Puerto Ricoban San Juan városában. San Juan városának történelme egészen az 1500-as évekig nyúlik vissza. A kezdetekben egy katonai erődítmény volt a város, amit fallal vettek körül, mely még ma is látható. Mára egy modern kikötőváros, de megőrizte régi történelmének a báját is. A spanyol hatás ma is erősen rányomja a bélyegét a városra. Sétálja körbe a hangulatos és szép óvárost, látogasson el a székesegyházba, a múzeumokba és az erődítménybe is. Szabad program vagy Fakultatív program: hamarosan
 
6. nap (2023.01.02.) Charlotte Amalie, St. Thomas
Megérkezés a reggeli órákban St. Thomas szigetéhez. A Sziget fővárosa Charlotte Amalie, gyönyörű természeti környezetben fekszik, a tengerparti fővárost hegyek veszik körbe. Ha ellátogatunk a hegyeken lévő kilátókba pl. a Drake’s Seathez és a Paradis Point-hoz lenyűgöző látványban lesz részünk. De a sziget nem csak erről nevezetes, hanem arról is, hogy ez a sziget a vásárlók paradicsoma. A vámmentesség miatt, amit csak szeretnénk beszerezhetünk. Szabad program vagy fakultatív program: hamarosan.
 
7. nap (2023.01.03.) Philipsburg, St. Maarten
Reggeli órákban megérkezés St. Maarten szigetére. A Kelet-Karib térség talán egyik legkedveltebb szigetére érkezünk. St. Maarten két részből áll, egy holland és egy francia részből, hajónk a holland rész fővárosában Philipsburgban köt ki. Hangulatos szűk utcácskáin boltok sokasága vár minket. Strandjait a régió legszebb és legjobb partjai között tartják számon. Mindenképpen látogassunk el a híres Maho Beach-re, ahol a fejünk felett szállnak le a repülőgépek, A Cupecoy Beach-et ahol gyönyörű sziklák és barlangok láthatóak a parton, a Great Bay Beach-et és a Little Bay beach-et ahol kiválóan tudunk könnyű búvárkodni.
Szabadprogram vagy fakultatív program: hamarosan
 
8. nap (2023.01.04.) Tortola, Brit-Virgin-szigetek
Érkezés reggel Brit-Virgin szigetekre Tortola városába. A Brit Virgin-szigetek legnagyobbika. Gyönyörű fehérhomokos partjai fürdőzésre csábítanak. A gyönyörű partok mögött szép hegyek húzódnak.  Tortola városában találjuk a Virgin-szigetek Néprajzi múzeumát is, ahol a Kolombusz előtti időkkel is megismerkedhetünk.  Szabad program vagy Fakultatív program: hamarosan. 
 
9. nap (2023.01.05.) tengeren
Mai napunkat ismét a tengeren töltjük. Fogyassza el reggelijét a kabinban az erkélyen és csodálja a Karib-tenger látványát. Igyon egy kávét a hajó központi helyén a Grand Plazan, fedezze fel a hajó boltjait, napozzon a élőnövényzettel rendelkező Roof Top Gardenben, napozzon és pihenjen a Sun decken, látogasson el a kaszinóba tegye próbára a szerencséjét.
 
10. nap (2023.01.06.) Nassau, Bahamák
Déli órákban megérkezés a Bahamákra Nassau kikötőjébe. A Bahamák központja ez a gyönyörűséges városka. New Providence szigetének fővárosát is kettőség jellemzi, ódon hangulat és a modern 21 század keveréke a város. Az 1500-as években épült kőkolostort mindenkinek fel kell keresnie. A szigetet teljesen körül veszi a szép fehérhomokos tengerpart és a kék óceán. Szabad program vagy fakultatív program: hamarosan
 
11. nap (2023.01.07.) Fort Lauderdale, Florida
Reggeli után leszállás a hajóról, majd Everglades Nemzeti Park kirándulás Airboat-tal. 
Meglátogatjuk az Everglades Nemzeti Parkot, ahol egy speciális propelleres motorcsónak túrán ismerhetjük meg a park történetét és édesvízi mocsarainak élővilágát. Ez az Egyesült Államok második legnagyobb nemzeti parkja. Dél-Florida őslakói, a szeminol indiánok füves víznek nevezik Everglades-t. A motorcsónak túra után az Aligátor Show-n közelebbről is megismerkedhetünk ezzel és más hüllőfajokkal is.  A kirándulást követően az egyik bevásárló központban állunk meg,  itt lehetőségünk lesz még vásárolni, ebédelni kávézni, majd utána transzfer Miami repülőtérre.
 
12. nap (2023.01.08.)
Hazaérkezés a délelőtti órákban.
 
FAKULTATÍV PROGRAMOK:
 
Puerto Rico, San Juan 
Ár: hamarosan
 
Charlotte Amalie, St. Thoma
Ár: hamarosan
 
Philipsburg, St. Maarten
Ár: hamarosan
 
Tortola, Brit-Virgin-szigetek
Ár: hamarosan
 
Nassau, Bahamák
Ár: hamarosan
 
ÁRAK:
 
VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08. VARÁZSLATOS KARIBI SZILVESZTER - Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel – 2022. dec. 28 – 2023. jan. 08.

A részvételi díj tartalmazza:
 • a repülőjegyet Budapest – Miami – Budapest útvonalra turista osztályon
 • a szükséges transzfereket
 • hajóút előtt 2 éjszaka szállás reggelivel Miamiban középkategóriájú szállodában
 • 8 éjszaka szállást a hajón a választott kategóriájú kabinban,
 • a hajón teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora és napközbeni étkezési lehetőség)
 • italfogyasztást – classic alkoholos és alkoholmentes italcsomagot. (Classic csomag: Minden gépi és dobozos üdítőital, palackozott gyümölcslé, friss gyümölcslé, prémium kávé és tea, palackozott víz és sör, 7 USD értékig. A szeszes italok, likőrök, koktélok, hűtött üdítők 8 USD értékig. Minden üveges bor 9 USD értékig. A classic italcsomag megvásárlásával minden fedélzeten vásárolt üveges bor árából 15% kedvezményt kap beleértve a prémium minőségű borokat is.)
 • medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használata, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése
 • korlátlan internet és wifi használatot
 • ajándék félnapos Miami városnézés a 2. napon,
 • ajándék Everglades Nemzeti Park kirándulás és bevásárlás a 11. napon
 • kikötői illetékeket és díjakat
 • repülőtéri illetékeket és díjakat,
 • szervízdíjakat
 • magyar idegenvezető az út teljes időtartamára.
A részvételi díj nem tartalmazza: 
 • útlemondási biztosítás – 2% a részvételi díjra
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás,
 • személyes fogyasztás – spa, masszázs, fodrászat stb.
 • parti és a szárazföldi fakultatív kirándulások
 • az USA belépéshez szükséges ESTA elektronikus beutazási engedélyt
A fakultatív kirándulások változtatására fenntartjuk a jogot.